1. Kotaku claimt dat Londen-setting voor Watch Dogs 3 echt is

Kotaku claimt dat Londen-setting voor Watch Dogs 3 echt is

Ubisoft hint al geruime tijd naar de stad

Watch Dogs 3 zou zich daadwerkelijk in Londen afspelen, zo claimt Kotaku.

Er gingen eerder al geruchten over Londen als setting van Watch Dogs 3. Eerder dit jaar gingen er al geruchten hierover. In een nieuwtje waarin Kotaku-journalist Jason Schreier het heeft over de setting van de volgende Assassin's Creed-game, bevestigt hij tevens de setting voor Watch Dogs 3.

Schreier: "Een patch voor Watch Dogs 2 bevatte ook een belangrijke hint voor Watch Dogs 3, waarbij bekend werd gemaakt dat de nieuwe setting Londen is (wat inderdaad het geval is)."

Ubisoft heeft Watch Dogs 3 nog niet officieel aangekondigd en er is dus ook nog niets bekend over de game. Mogelijk wordt er meer bekendgemaakt tijdens E3 in juni. Ubisoft houdt dan een persconferentie.

Watch Dogs 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Vond deel 1 heel matig. En deel 2 ondanks de leukere vibe ook heel erg matig. Ga dan deel 3 niet checken. Vooral de saaie verplichte sidemissies waren erg saai. Het is weer een typisch standaard Ubi open wereld.
 • @legogamingfan

  Wat ik echt heel irritant vond was dat wanneer je met die camera's bezig was dat je weer gehackt werd door fuckers . Echt super irritant.
 • Deel 1 was voor mij echt een extreem grote teleurstelling. Deel 2 pas gekocht tien hij 30 euro koste en ze hebben met die game een AC 2 (a.k.a. Ze hebben naar de kritieken van het eerste deel geluisterd) gepleegd. Je kon ook gelijk merken dat ze bij WD net zoals AC van de typische ubi open wereld games afstappen. WD 3 word geen day one maar zeer waarschijnlijk komt hij uiteindelijk wel in huis.
 • @Meta_coola Watch Dogs was juist in alles een in Ubisoft open wereld game. Van het upgrade systeem tot aan de saaie verplichte sidequest om te levelen. Plus de typisch Ubisoft hoofdmissies. Niks mis mee als je er van houdt. Maar het wordt wel tijd dat Ubisoft maar ook veel andere partijen eens flink gaan vernieuwen met betrekking tot het open world genre.
 • @legogamingfan

  Ja bij watch dogs 1 ja. Bij watch dogs 2 was dat al een stuk minder.
 • @Meta_coola

  Nee vond ik niet ook daar was het nog steeds het zelfde systeem. Ik snap sowieso niet waarom iedereen het open wereld genre in wil. Terwijl sommige games er zich niet voor lenen.
 • De protagonist en z'n vriendenclubje in deel 2 was tergend. Er was een flinke disconnect tussen gameplay en verhaal en die gameplay was ook niet geweldig.
  Misschien dat deel 3 wel goed wordt. Kunnen ze ongetwijfeld wat assets van AC Unity lenen en daarom wat meer tijd besteden aan het verhaal en de gameplay.
 • Ik vond deel 1 redelijk maar deel 2 niets aan.
  Ik ga deel 3 dan ook niet proberen, of het moet ineens van heel andere kwaliteit zijn.
 • Ik vond deel 1 ondanks de wat gecrachte hypetrain nog een erg vermakelijke game die me best in zn greep wist te houden. En zoals hierboven…Er waren ook geen storende antifa achtige hipsterdeugers aanwezig (ik kreeg veel associaties erbij maar kan er de vinger niet op leggen), die ik in de eerste te blije uren van deel 2 dacht te herkennen. Daar ben ik dan ook afgehaakt en heb me niet meer kunnen verzetten de game op te pakken.
  Ondanks dat is er voor mij wel interesse voor een deel 3 al hoop ik dat men dat clubje uit 2 snel weg weet te werken en een voor mij andere toon gaat aanslaan.
 • Ik dacht dat de eerste 2 games slecht verkocht hadden. Dus dit had ik niet gedacht. Zelf heb ik alleen 1 gespeeld en vond dit maar een matige game..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren