1. Krijgt Fortnite een nieuwe map?

Krijgt Fortnite een nieuwe map?

Tijd voor vernieuwing

Fortnite bestaat inmiddels al langer dan twee jaar en spelers landen nog altijd in dezelfde battle royale-map, maar er gaan nu geruchten rond dat hier verandering in komt.

Volgens een aantal Fortnite-leakers en dataminers gaat de volgende Fortnite-patch een hele hoop dingen veranderen. Er zijn namelijk een heleboel nieuwe locaties gevonden in de bestanden. Daarnaast zijn er ook een aantal aanwijzingen gevonden die lijken te suggereren dat de map zoals we die nu kennen, compleet gaat verdwijnen. De nieuwe patch heeft de naam The End gekregen

Een aantal van deze locaties komen Fornite-fans wellicht bekend voor, althans, een gedeelte van de locatienamen. LazyLake lijkt verdacht veel op het voormalige LazyLagoon, WeepingWoods klinkt als de oude locatie WailingWoods en SunnyShores doet sterk denken aan de Snobby Shores. Wat Fortnite-spelers precies te wachten staat, is vooralsnog onduidelijk. Echter kan er met al deze nieuwe locaties een hele map worden gevuld.

Er werd ook een interessant laadscherm gevonden door een Twitter-gebruiker.

Op de afbeelding van het laadscherm lijken een aantal bekende Fortnite-personages afscheid te nemen van de oude battle bus. Een tweede of nieuwe battle royale-map is niet ongebruikelijk voor spellen met het Fortnite-genre. PlayerUnknown’s Battlegrounds, de voorloper van Fortnite, beschikt ook over meerdere battle royale-maps.

Bovendien is het Fortnite x Batman-evenement afgelopen weekend begonnen. Dit evenement duurt tot 6 oktober en is mede om het tachtigjarige jubileum van de DC-superheld te vieren. Er is een Rift Zone op de map gearriveerd waardoor Tilted Town is veranderd in Gotham City.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren