1. Assassin's Creed Odyssey krijgt op 16 juli laatste dlc

Assassin's Creed Odyssey krijgt op 16 juli laatste dlc

Judgment of Atlantis

Op 16 juli verschijnt de laatste episodische dlc-aflevering voor Assassin's Creed Odyssey.

Ubisoft heeft twee reeksen aan dlc-afleveringen uitgebracht, First Blade en The Fate of Atlantis. De laatste dlc, Judgment of Atlantis, is de derde aflevering in die tweede reeks.

Er zijn op dit moment nog maar weinig details over de laatste uitbreiding, al is hieronder een eerste screenshot te zien. In de eerste aflevering van The Fate of Atlantis arriveerden spelers in de Fields of Elysium waar men moest vechten tegen Persephone, de dochter van Demeter en Zeus. De tweede aflevering draaide om Hades in de onderwereld. In deze laatste aflevering komen spelers Poseidon tegen, vermoedelijk in Atlantis. De locatie lijkt getoond te worden op onderstaande screenshot.

Assassin's Creed Odyssey is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De diverse downloadbare episodes zijn onderdeel van de seizoenspas van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Echt een verfissing voor de franchise, deze game. Net zoals AC Origins overigens!
  • @Piet S.

    Klopt. Na black flags ( vond ik persoonlijk tegenvallen ) ben ik gestopt met de AC serie. Was het beu en kwam een sleur in.

    Weer ingestapt bij Origins en momenteel bezig met Odessey.
  • @Piet S. Net als anno 1800!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren