1. Laatste Borderlands 3-dlc verschijnt op 10 september

Laatste Borderlands 3-dlc verschijnt op 10 september

Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck

Gearbox heeft de derde en tegelijk laatste uitbreiding van Borderlands 3 onthuld. Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck verschijnt op 10 september.

De afgelopen dagen hintte de ontwikkelaar al naar de nieuwe dlc. De laatste uitbreiding voor de lootshooter speelt zich af in het hoofd van de psychopathische Krieg, waardoor de nadruk extra op geweld komt te liggen. Wetenschapper Patricia Tannis vermoedt dat ze gek zijn geworden door het kennen van een speciale plek genaamd Vaulthalla.

De uitbreiding moet naast de nieuwe setting ook nieuwe loot bevatten, dat ook in de rest van de game gebruikt kan worden. Hieronder vallen nieuwe legendarische wapens en cosmetische items. Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck komt naar PlayStation 4, Xbox One en pc en is onderdeel van de seizoenspas, maar kan ook los gekocht worden.

Op 10 september komt er ook een gratis update naar Borderlands 3 die de levelcap naar 65 verhoogt. Dit wordt de laatste boost van de levelcap.

Vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd houdt Gearbox een livestream via zijn Twitch-kanaal waar regisseur Maxime Babin geïnterviewd wordt over de aankomende dlc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren