1. Kentucky Route Zero deel vijf komt deze maand uit

Kentucky Route Zero deel vijf komt deze maand uit

Ook de TV Edition voor consoles komt uit

De releasedatum voor het vijfde deel van de Kentucky Route Zero-saga is bekendgemaakt. Dit laatste deel komt op 28 januari uit voor pc. Op deze datum verschijnt ook de volledige game voor consoles.

Het laatste deel van de saga was gepland om in 2018 uit te komen, maar is uiteindelijk naar 28 januari 2020 verschoven. Kentucky Route Zero is een point-and-click adventure opgedeeld in vijf delen waarin spelers het verhaal van een vrachtwagenchauffeur genaamd Conway volgen die veel mysterieuze mensen en situaties op zijn pad krijgt. Hij probeert de fictieve Route Zero af te leggen om een laatste levering te doen voor het antiekbedrijf waar hij voor werkt.

Het eerste deel werd uitgebracht op 7 januari 2013. Het verhaal komt nu dus tot een einde met dit vijfde deel zeven jaar later. Op dezelfde dag wordt ook de console-versie van de volledige game uitgebracht, genaamd Kentucky Route Zero: TV Edition. De game is dan ook beschikbaar op PlayStation 4, Switch en Xbox One. Deze editie van de game is in 2017 al bekendgemaakt. Bekijk hieronder de trailer voor Kentucky Route Zero: TV Edition.

De laatste episode van Kentucky Route Zero voor pc en Kentucky Route Zero: TV Edition voor PlayStation 4, Switch en Xbox One komen op 28 januari 2020 uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren