1. Laatste scene The Last of Us Part 2 is gefilmd

Laatste scene The Last of Us Part 2 is gefilmd

Fans zijn een stapje dichterbij de game

De laatste scene van The Last of Us part 2 is officieel geschoten. Dit bevestigt Neil Druckmann, de regisseur van de game, via Twitter. Hij bekrachtigde de Tweet met een pagina van het script.

Dat de laatste scene geschoten is, betekent ook dat fans weer een stapje dichter bij de game komen. Op de pagina van het script is alleen de tekst “Zwart beeld” en “Het einde” te lezen. Dat de laatste scene is opgenomen betekent natuurlijk niet automatisch dat het motion capture-proces klaar is. Ook op een game-set worden beelden geschoten die net niet kloppen, maar het blijft een belangrijke mijlpaal.

Last of Us 2

Een tijdje terug bevestigde Druckmann nog dat de rapper Logic waarschijnlijk een rol in de game krijgt. Wat voor rol de rapper krijgt is nog niet bekendgemaakt.

The Last of Us part 2 komt exclusief voor de PlayStation 4 uit. Wanneer is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Launch titel PS5. Kan niet anders… Maar hoop hem eerder te spelen!
  • @Soon.

    Als ze maar direct duidelijk maken dat de game ook op de 5 uitkomt, mocht dat zo zijn. Het eerste deel heb ik voor zowel de 3 als de 4. Nu heb ik m t liefst op een console, maar ik wil wel de maximale ervaring.
  • @Luigi1985

    Het zou ze sieren om de game op beide consoles tegelijk uit te brengen, dan kunnen we lekker zelf kiezen. De PS5 moet dan niet zo lang op zich laten wachten natuurlijk!
  • @Soon. Deze komt eind dit jaar /begin 2020 gewoon op de ps4 uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren