1. Laatste Super Smash Bros. Ultimate-personages lekken uit

Laatste Super Smash Bros. Ultimate-personages lekken uit

Definitief roster is daadwerkelijk ultiem

Het definitieve roster van Super Smash Bros. Ultimate te zijn uitgelekt via Snapchat. De laatste nieuwe personages zouden personages bevatten waar fans al jaren op wachten. Dit bericht bevat uiteraard flinke spoilers voor de game.

In een Snapchat-bericht is de definitieve banner met alle Ultimate-personages te zien. In de afbeelding is te zien dat Shadow, Banjo-Kazooie, Isaac (Golden Sun), Ken, Mach Rider (Mach Rider voor NES), Geno (Super Mario RPG) en de Chorus Kids (Rythm Heaven) aan de game worden toegevoegd.

Hoewel de afbeelding afkomstig is van een onbekend persoon, werkt de maker van de afbeelding volgens Nintendo Everything bij een Franse printerette, die samenwerkt met onder andere Bandai Namco. Gezien de gedetailleerde afbeelding en het feit dat Bandai Namco Super Smash Bros. Ultimate ontwikkelt, wordt aangenomen dat het definitieve roster daadwerkelijk is gelekt.

super smash bros
super smash bros

Eerder meldde een anonieme bron op 4Chan exact dezelfde personages, mogelijk dezelfde persoon als die van de Snapchat-afbeelding. Kijk hier voor meer informatie over de lekker.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Jacco hoe weet je zo zeker dat dit een betrouwbare bron en geen photoshop is?
 • @kaassoufleeisback Er wordt aangenomen dat het rooster daadwerkelijk is uitgelekt vanwege de gedetailleerde afbeelding en het feit dat de man banners maakt voor Bandai Namco. Zelf denk ik dat het aannemelijk is, maar het blijft een gerucht natuurlijk.
 • @Jack O

  Ok maar kan er niet een goede foto shop achter zitten? Ik zou alleen Dixie echt missen. Maar voor de rest tevreden zijn. Plus is het op Mach rider na allemaal wel inkoppertjes qua characters
 • @kaassoufleeisback Dat zou zeker kunnen, props voor de maker als dat het geval is. Ik raad aan de afbeelding te bekijken waar we naar linken voor meer informatie, dat vind ik vrij overtuigend.

  Ik mis zelf Goku, al was dat nooit realistisch. Ik zie Dixie nog wel verschijnen als DLC, want Nintendo kan lekker cashen met nieuwe content lijkt me.
 • Lijken me ook echt geen logische chars…
 • @robertflappie

  Banjo, Chorus kid, isaac en gino zijn veel gevraagd. Alleen die mach rider is rare keuze had daar Dixie voor gezet. De echo zijn logische keuzes.
 • @robertflappie

  Hoezo niet? Banjo-Kazooie niet logisch?
  Phil Spencer heeft duidelijk op Twitter aangegeven dat hij het super zou vinden en in maart 2018 nog opnieuw bevestigd het te willen.
  Gino is zeeeeer gewild in de Smash community.
 • prima line up. Ik zit in deze ook wel in team real.
 • @Newgamessuck

  Ik mis Dixie haha
 • Ben zelf niet zo'n fan van de Smash games, maar ze douwen ze wel altijd lekker vol met karakters. Daar kan menig vechtspel nog wat van leren.
 • Geen Waluigi? ;-;
  Nou speel ik sowieso al geen Smash, heel veel gamers vroegen er wel om vanwege de meme.
 • @Ardyn

  Nee die is al op de E3 als assist trophy aangekondigd. Maar dat hebben er meer gemist dat moment volgens mij
 • Pooohhhh! Wat een roster, ALS dit echt is! <-3

  Laat het a.u.b. echt zijn.. Met BK spelen op een Nintendo console zou wel zo ontzettend vet zijn!
  (En misschien betekent het dan ook wel meer! :-D)
 • Ben zelf meest blij met Isaac, maar dat is omdat ik erg goede herinneringen heb aan de Golden Sun games op mijn GBA
 • Als dit fake is is t wel echt goed bedacht en ik elkaar gezet.
 • @casartelli

  Ik ga nog nergens van uit, maar hoop heb ik wel (stiekem). X-D
 • @Piet S.

  Het is waarschijnlijk niet echt en ik geloofde het al niet. Zoveelste gerucht. Intussen ga ik niet meer geloven in vage plaatjes waarmee gerommeld kan zijn. Wel rot: mensen gaan dit geloven en kunnen een verwachting krijgen, waarna de realiteit misschien wat tegenvalt.

  Ik geloof voorlopig maar niks. Het duurt niet zo lang meer tot "Super Smash Bros. Ultimate" uitkomt. In de tussentijd worden de overige personages vast nog onthuld. Zelfs als er niemand meer bij komt is het al een geweldige selectie aan vechters. Daar ben ik op zich al tevreden mee.

  Even langslopen: Ken verwacht ik wel, als Echo-Fighter. Hoeft geen moeilijke aanpassing te zijn en hij kwam in meerdere geruchten al naar voren. Shadow kan ook, al hoeft hij van mij niet in het spel te zitten. Ik zie hem vooral als een zoveelste ongeïnspireerde, anders ingekleurde, duistere Sonic. Ik verwacht meer dan 2 Echo-Fighters, vooral omdat zij gebaseerd zijn op andere vechters. Ze zijn minder moeilijk te maken.

  Isaac zou ik een goede keuze vinden. Ik ben begonnen met "Golden Sun" en hij mag er wat mij betreft zo bij. Banjo-Kazooie ook. Ben er niet zo enthousiast voor als velen, aangezien ik geen N64 had. Als ze er niet in zouden zitten, dan vind ik dat niet zo erg, al zou het een geweldige toevoeging zijn. Geno lijkt me vooral populair omdat mensen daar sinds "Melee" om zeuren, maar niet omdat hij zo onmisbaar is. Beetje hetzelfde als wat nu rondom Waluigi speelt, al zat die wel in veel meer games. Chorus Kids ken ik niet, dus daarover kan ik niks zeggen (hoeven er van mij niet bij). Wie kent Mach Rider nog? Dat lijkt me iets te obscuur en ver terug.

  Al bij al is het een kwestie van 'eerst zien, dan pas geloven', maar ik geloof niet écht dat dit een ware lek is. Het is wel goed bedacht en overtuigend gebracht. Laat Nintendo het tegendeel bewijzen. Er komen tot de release vast nog meer berichten over de laatste vechters. We zullen vanzelf zien wat er wél echt waar is.
 • @MVG

  Je hebt 100% gelijk hoor en mocht het toch niet waar blijken, dan gaan mensen het spel erop afzeiken, terwijl de ontwikkelaars en niets aan kunnen doen dat zomaar iemand die roddels de wereld in helpt.

  Maar inderdaad: Eerst zien, dan geloven (maar een beetje hoop kan geen kwaad! X-D).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren