1. Lancering Fortnite's season 9 bekendgemaakt

Lancering Fortnite's season 9 bekendgemaakt

Deze is gezet op 9 mei

De lanceringsdatum van Fortnite’s Season 9 is bekend. Deze is bekendgemaakt met een teaser en is gezet op 9 mei.

Het heeft tien weken en een hoop uitdagingen geduurd, maar we weten eindelijk wanneer het negende seizoen van Fortnite beschikbaar is. Bij de getweete afbeelding staat de tekst: “De toekomst is onzeker”, wat hint naar een soort futuristisch thema. Op de afbeelding is ook een mogelijke nieuwe outfit te zien.

Als Epic de promotie hetzelfde aanpakt als in het verleden, kunnen we de komende dagen nog meer teasers verwachten. Neem bijvoorbeeld het Avengers-evenement als voorbeeld. Hierbij werd er ook meerdere dagen gepromoot door middel van afbeeldingen van de Avengers-wapens.

Wat ook typerend is voor Fortnite is het plaatsvinden van een wereld veranderend evenement. In dit geval was dat bij de kluis bij Loot Lake. Hier was al een aantal dagen veel gaande, maar spelers konden niet uitvogelen wat het was tot het evenement plaatsvond. De kluis opende en spelers konden naar binnen om te stemmen op het wapen dat ze terug wilden zien in de game. Dit was uiteindelijk de Drum Gun. Spelers die terugkwamen uit de kluis zagen de vulkaan, die aan het begin van seizoen acht ontstaan was, uitbarsten en de Tilted Towers vernietigen.

Niet alle spelers zagen dit gebeuren. Bij sommige spelers was er sprake van een technische fout, waardoor ze het evenement niet mee konden maken. Epic is deze spelers wel tegemoet gekomen. Spelers die op het juiste moment aanwezig waren, maar toch de uitbarsting niet hebben kunnen zien, krijgen de Arcana Glider gratis.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren