1. Gearbox lekt lanceringstrailer van Borderlands 3

Gearbox lekt lanceringstrailer van Borderlands 3

Wederom met een musical-achtig tintje

Het officiële Twitter-account van ontwikkelaar Gearbox, heeft per ongeluk de lanceringstrailer van Borderlands 3 vrijgegeven.

De korte video werd in een tweet geplaatst, maar dit was blijkbaar niet de bedoeling, aangezien de trailer al snel weer werd verwijderd. Borderlands 3 lanceert later deze week, op 13 september. De trailer moest waarschijnlijk op deze dag worden vrijgegeven. Ondanks dat de video al snel offline werd gehaald, is de trailer nog steeds te zien op Reddit en inmiddels op YouTube.

De trailer heeft hetzelfde thema als de vorige cinematic trailer en gaat verder met het musical-achtige sfeertje. Gearbox is erg actief met het uitbrengen van Borderlands 3-trailers. Eerder maakte Gearbox al via een trailer bekend dat er een nieuwe spelmodus naar het volgende Borderlands-deel komt.De nieuwe spelmodus heeft de naam: Proving Grounds en biedt een extra moeilijke uitdaging voor fanatieke spelers. In Proving Grounds kan ontzettend goede loot gescoord worden, net als bij de Circle of Slaughter-arena die in Borderlands 3 een comeback maakt.

Ook werden de vier Vault Hunters Amara, Zane, Moze en FL4K uitgelicht in hun eigen trailers.

Check hieronder de gelekte trailer en om 16:00 uur de review op insideGamer.nl.

Borderlands 3 verschijnt 13 september voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Kan het niet laten om games op het moeilijkste niveau te spelen. Wacht nog steeds op Skate 4...

Reacties

  • Heb hier zoveel zin in!! Bring it on.
  • Wat een per ongelukken altijd he

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren