1. Langverwachte Ghostbusters 3-film krijgt eerste teaser

Langverwachte Ghostbusters 3-film krijgt eerste teaser

Vervolg op originele franchise

Sony Pictures heeft een eerste teaser onthuld van de nieuwe Ghostbusters 3-film. De film wordt geregisseerd door de zoon van Ivan Reitman, regisseur van de originele Ghostbusters, Jason Reitman. In een tweet heeft Jason Reitman de teaser onthuld voor het vervolg binnen de originele franchise.

Ghostbusters 3 is de derde vervolgfilm op de originele Ghostbusters-film uit 1984. Dit derde deel staat gepland voor 2020 en keert terug naar het originele Ghostbusters-universum. In een interview verklaart Ghostbuster-acteur Dan Aykroyd dat hij meewerkt aan Ghostbusters 3 en we mogelijk een terugkeer zien van de andere Ghostbusters-acteurs als Bill Murray.

In de teaser wordt de originele Ecto-1-auto van de Ghostbusters getoond, die in een schuur staat opgeslagen. Bekijk hieronder de eerste teaser van Sony Pictures Ghostbusters 3.

Jason Reitman maakte in een tweet bekend dat hij de Ghostbusters 3 gaat regisseren. In 2016 was er een remake van de Ghostbusters-franchise met een volledige vrouwencast. Een vervolg wordt niet gemaakt op deze reboot, wat volgens Aykroyd zeer betreurend is.

Ghostbusters 3 staat gepland voor de zomer van 2020.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Nice! Zeker na die teleurstelling met die drie vrouwen. Zou mooi zijn als zoveel mogelijk lui van de oude cast terugkomen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren