1. Larian Studios hint mogelijk naar Baldur's Gate 3

Larian Studios hint mogelijk naar Baldur's Gate 3

Divinity-ontwikkelaar maakt mogelijk vervolg in de legendarische rpg-serie

Divinity-ontwikkelaar Larian Studios hint mogelijk naar Baldur's Gate 3. Dat blijkt uit een datamine van de teaser op de officiële website.

Gisteren dook een teaser op de website van de Belgische ontwikkelaar op, waarna gamers speculeerden dat Divinity Original Sin 3 op komst is. Volgens Twitter-gebruiker Kunken gaat het echter om Baldur's Gate 3, het vervolg op de legendarische rpg van BioWare. Uit zijn html-speurwerk blijkt namelijk dat de teaser verwijst naar de naam Baldur's Gate, evenals naar die van makers Wizards of the Coast.

Mogelijk onthult de studio tijdens E3 2019 een nieuw deel in de Baldur's Gate-franchise, die we voor het laatst in 2000 zagen. Beide games worden gezien als baanbrekende rpg's die Dungeons & Dragons in videovorm goten.

Het zou niet de enige game zijn die in ontwikkeling is bij de studio. Recent kondigde het bedrijf de spin-off Divinity: Heroes aan, dat draait om de zes hoofdpersonen uit Original Sin 2. De game wordt samen met Logic Artists ontwikkeld en moet dit jaar nog verschijnen voor 'meerdere platformen'.

Divinity

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Baldur, s gate helemaal grijs gespeeld opp de ps2! Vooral dat coöp kon spelen was geweldig.
  • Hier iddem helemaal grijs gespeeld inclusief dark alliance 1 en 2 voor de eerste xbox

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren