1. Layers of Fear-ontwikkelaar Bloober Team kondigt The Medium aan

Layers of Fear-ontwikkelaar Bloober Team kondigt The Medium aan

Nieuwe horror van de experts in het genre

Layers of Fear-ontwikkelaar Bloober Team heeft de psychologische horrorgame The Medium onthuld tijdens de Inside Xbox-livestream.

Het spel moet rond de feestdagen van dit jaar beschikbaar komen op pc en Xbox Series X en ook op Game Pass verschijnen.

In The Medium kruipen spelers in de huid van een helderziende die zich begeeft tussen de echte en een spirituele wereld. Gamers bezoeken een verlaten resort terwijl ze visies van een moord op een kind hebben.

Opvallend detail is dat de soundtrack van The Medium mede wordt gecomponeerd door Akira Yamaoka, bekend van Silent Hill. Het spel verschijnt ergens eind dit jaar op Series X en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zag er interessant uit al vond ik hen laatste game Blair Witch heel matig. Layers of fear was daarentegen wel goed dus ben benieuwd.
  • @Real13
    Op welke vlakken viel Blair Witch je tegen? Ik twijfelde laatst of ik er aan zou beginnen.
  • @That Mr Awesome Mijn grootste probleem met de game was eigenlijk dat hij gewoon nergens eng is wat ik natuurlijk wel verwacht bij een psychologische horror game. Hierdoor werd voor mij het rondlopen in de bossen snel saai en de aantal leuke elementen zoals sommige puzzels en de camera die je daarvoor nodig had waren voor mij niet genoeg. Bullet de hond was wel leuk gedaan trouwens. Als je game pass hebt kun je hem best een keer proberen maar ik had meer verwacht na hen vorige games.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren