1. League of Legends verbant spelers die Endgame spoilen

League of Legends verbant spelers die Endgame spoilen

De spelers krijgen een verbanning van drie dagen

Voor degenen die Avengers: Endgame nog niet gezien hebben, is het internet geen veilige plek meer. Je komt bijna overal spoilers tegen. Zo ook in games, maar League of Legends heeft hier een stokje voor gestoken.
League of Legends

Ook de in-game chats zijn onveilig als het op Avengers: Endgame spoilers aankomt. Bedoeld of onbedoeld, veel fans krijgen per ongeluk meer informatie dan ze wilden. In League of Legends is hier echter een maatregel voor getroffen. Spelers die het over de film hebben worden voor drie dagen verbannen uit de game.

Het mailcontact over de verbanning werd als eerst naar buiten gebracht door Reddit-gebruiker Laptop-Guy. “Soort van boos, maar ik heb het verdiend”, zei de gebruiker erover. Na zijn bericht zijn er meer mensen naar buiten gekomen met dezelfde verhalen. Het verklappen van informatie over de film wordt gezien als storend gedrag en wordt daarom afgestraft door League of Legends.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Ik ben afgelopen zaterdag geweest, maar die week ben ik weinig op bepaalde sites geweest. Verder heb ik wat comics gelezen en wat offline single player games gespeeld. In die tijd alleen zo'n "spoiler zonder context" plaatje tegen gekomen, maar die had ik tijdens de film geeneens door, totdat ze 't benoemden. Nu 2 keer gezien, deze week sowieso nog een keer.
  • @Rainking

    Ben em ook 2 keer gaan bekijken, zeer goede film. Eerste keer was in 4DX en 2de keer in laser ultra kwaliteit. Deze ga ik sowieso op blu Ray kopen.
  • @CyberFl
    Mij viel de film een beetje tegen. De eerste helft bestond echt uit veel te veel (slechte) grappen. De 2e helft was wel tof uiteraard.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren