1. Makers Left 4 Dead tonen artwork van nieuwe game Back 4 Blood

Makers Left 4 Dead tonen artwork van nieuwe game Back 4 Blood

Een nieuwe zombiegames van de experts in het genre

Turtle Rock Studios heeft artwork uitgegeven van hun aankomende game Back 4 Blood.

Het nieuwe spel van de makers van de Left 4 Dead-games werd vorig jaar al aangekondigd, maar sindsdien is er niets van de titel vernomen. De geplaatste artwork is dus in ieder geval een bevestiging dat het spel nog altijd in de maak is. Volgens het bericht van Turtle Rock betreft de locatie 'Hope', al is er niet meer bekend. Het lijkt op een soort overlevingskamp.

Het doel van Back 4 Blood is om zombiegames nieuw leven in te blazen, door de beste elementen van het genre te combineren met nieuwe functionaliteiten en technologieën. Ook zegt Turtle Rock Studios dat het spel wordt ontwikkeld met de focus op co-op en multiplayer, om een universum te creëren voor alle fans van het zombiegenre.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hebben zombie games nieuw leven nodig dan? Vind het wel tof dat het rond dit genre even wat stiller is. Zombies worden echt te vaak gebruikt als monsters in games ; dead rising, left 4 dead, rdr expansion, Cod expansion, Minecraft, plants VS zombies, Dead Island, Dying light, DayZ, State of Decay, Days gone etc.

    Ik hou van Zombies hoor, maar ff wat anders is ook prima. Tenzij iemand een hele vette en diepgaande zombie apocalypse RPG kan maken met hardcore survival elementen er in. Dead Island maar dan vele malen beter.
  • Met name dat laatste, ja: een realistische survivalgame over zombies; een soort State of Decay, maar dan zonder die rare zombies met lichtgevende ogen… een soort The Walking Dead (de tv-serie) en het liefst niet co-op en lekker slowpaced (ala RDR2).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren