1. Fotomodus voor Star Wars Jedi: Fallen Order toegevoegd

Fotomodus voor Star Wars Jedi: Fallen Order toegevoegd

Deel je mooiste creaties

Respawn Entertainment heeft in een bericht aan de fans laten weten dat er een patch voor Star Wars Jedi: Fallen Order is uitgebracht die onder meer een fotomodus introduceert.

De patch voegt een fotomodus toe aan de nieuwste Star Wars-game van Respawn. Op deze manier kunnen spelers hun mooiste en spectaculairste momenten vastleggen en bewerken. Spelers kunnen onder andere de hoogte van het standpunt van de camera veranderen. Daarnaast kan de camera worden gedraaid en kunnen er verschillende filters over foto's worden geplaatst.

star wars jedi fallen order

Naast de fotomodus wordt er nog een personaliseringsoptie aan de game toegevoegd. Er zijn namelijk al enige tijd klachten over een speciaal onderdeel dat niet vervangen kan worden op het lichtzwaard. Respawn geeft in de patch notes aan dat hier nu eindelijk verandering in komt. Verder worden er flink wat bugs uit de game gehaald en meldt de ontwikkelaar dat de game na deze patch een stuk minder moet crashen.

Ten slotte moedigt Respawn de community van Star Wars Jedi: Fallen Order aan om hun mooiste creaties met hen te delen.

Benieuwd wat wij van Star Wars Jedi: Fallen Order vinden? Lees dan hier de review.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Daar leent de game zich uitstekend voor. Als je dit soort dingen ver vindt moet je @berduuu eens checken op Instagram. Die schiet op de pc echt magistrale plaatjes van o.a. RDR 2 en ook Star Wars Jedi Fallen Order.
  • Dat is een platinum trophy te laat.
  • Heb em vandaag gekocht, ben benieuwd.
  • @CyberFl

    Hij is goed! Beetje The Force Unleased achtig. En zeer lange game.
  • @Monojaxx

    Ja man dat begin gaf me al kippenvel genoeg om door te gaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren