1. LoL-kaartgame Legends of Runeterra Open bèta start volgende week

LoL-kaartgame Legends of Runeterra Open bèta start volgende week

Vanaf 24 januari speelbaar

Afgelopen jaar is het kaartspel van League of Legends, Legends of Runeterra, aangekondigd. De bèta hiervoor gaat volgende week van start, de inschrijving op de Legends of Runeterra-website is geopend.

Legends of Runeterra is een kaartspel vergelijkbaar met games zoals Hearthstone. De open bèta gaat op 24 januari van start voor iedereen die zich hiervoor inschrijft. De komst van de open bèta gaat ook gepaard met een aantal nieuwe features, zoals een lijst met vrienden en de optie om een vriend uit te dagen. Tevens komen er nieuwe borden, updates voor zo’n twintig kaarten en de optie om ranked te spelen. Hiermee wordt ook het eerste ranked seizoen van Legends of Runeterra geopend.

Spelers die zich hebben geregistreerd via de website voor 20 januari en spelers die hebben meegedaan aan de preview-mogelijkheden krijgen de mogelijkheid om één dag eerder te beginnen met spelen. De rest kan vanaf 24 januari aan de slag. Spelers die mee doen aan deze bèta ontvangen tevens een Moonstruck Poro Guardian wanneer het spel officieel lanceert.

Bekijk hieronder de trailer met uitleg over Legends of Runeterra:

De open bèta van Legends of Runeterra is vanaf 24 januari speelbaar op pc en mobiele apparaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren