1. Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice uitgesteld

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice uitgesteld

Verschijnt nu 23 oktober

Het nieuwste deel van Leisure Suit Larry, Wet Dreams Dry Twice, is met een week uitgesteld. De game verschijnt nu op 23 oktober, in plaats van 15 oktober.

Dat blijkt uit een Tweet van uitgever Assemble Entertainment. Het bericht bevat naast de aankondiging van het uitstel, ook een aantal afbeeldingen van de aankomende game.

Wet Dreams Dry Twice wordt, net als het vorige deel, ontwikkeld door de Duitse studio CrazyBunch. Het nieuwe deel is dan ook een vervolg op de in 2018 verschenen point & click-adventure Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry.

In het spel verkennen spelers diverse tropische eilanden met in totaal meer dan vijftig met de hand getekende locaties. Ook zijn er meer dan veertig oude en nieuwe personages te vinden in de game.

De Leisure Suit Larry-games waren echter vooral in de jaren '80 en '90 populair en stonden bekend om hun onderbroekenhumor. Larry probeert in elke game te scoren met vrouwen, vaak op de meest belachelijke manieren. Spelers lossen in de games diverse puzzels op.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • ik wilde hier een comment plaatsen omtrent de inhoud van deze game die zich richt op voortplanting en dat ik dit niet wat vind. Omdat ik grappen maken omtrent voortplanting te makkelijk en puberaal vind. Het comment-systeem hier op IG is echter zo preuts dat ik veel woorden kennelijk niet mag gebruiken. Wel humor sinds artikelen rond dit soort games wél gewoon geplaatst worden.

    -Post contains too many offensive words, please edit your post

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren