1. Let's Play - Burnout Paradise Remastered!
Burnout Paradise
70% hot!
1 member volgt dit
1 member wil dit
1 member heeft dit

Let's Play - Burnout Paradise Remastered!

Vanaf afgelopen vrijdag kun je lekker rondscheuren in het Paradise City van Burnout Paradise Remastered! Onze collega Wouter heeft al een heleboel uurtjes in de game gestopt en speelt daarom met Dennis de game even kort door. Burnout Paradise Remastered is vanaf nu beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4. Je kunt ook hier onze review lezen van Burnout Paradise Remastered die Thijs Barnhard een 8,5 gaf!

Dit artikel delen

Over de auteur

Matthijs Rooks Maakt video voor InsideGamer, Gamer.nl en Power Unlimited. Houdt van RPG's, shooters en racegames. Allround film/serie/comicgeek.

Reacties

  • video is stuk
  • @Paulus-rs Stond nog op privé, nu kan je kijken. Excuses.
  • Ik mis de oude burnout die tieves hard gingen. Waarom niet een boost pakket met alle burnouts voor een leuke prijs opgepoests in HD
  • Waarom is deze video ook niet te zien op PU.nl hoe meer video content hoe meer kijkers , kan misschien testen ??
  • @edwinkox Op PU.nl kun je een andere video kijken over Burnout Remastered!
  • Ik ben wel geïnteresseerd in dit spel maar ik las dat er geen 'waypoint system' in zit. Is het wel een beetje te doen zonder?
  • @adutchman In het begin is het nog prima te doen, maar in de snellere klasse is het toch handig als je ondertussen de stad behoorlijk uit je hoofd kan, want helaas word de weg niet netjes "afgezet" zodat je niet de verkeerde kant op kan gaan. Met de snellere klasse auto's gebeurt dat vaker dan dat mij lief is, maar op een of andere manier erger ik mij daar toch niet zo aan. Het speelt prima weg hoor.

    Toch blijft mijn favoriete Burnout game "Burnout Revenge" op de Xbox 360. De crash mode vind ik daar echt goed gedaan, en de snelheid is nog hoger dan in Paradise City.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren