1. Life is Strange 2: Episode 1 nu gratis speelbaar

Life is Strange 2: Episode 1 nu gratis speelbaar

Voor altijd.

Episode 1 van Life is Strange is vanaf vandaag gratis speelbaar voor PlayStation 4, pc en Xbox One.

Square Enix hoopt de serie van Dontnod Eintertainment op deze manier onder de aandacht te brengen bij een nieuw publiek. Spelers hoeven er niet eens snel bij te zijn, het aanbod wordt namelijk niet ingetrokken.

Vorig jaar werd er ook al een fysieke versie van de game uitgebracht.De standaard editie kost 39,99 euro en bevat episode 1 tot en met 5 van Life is Strange 2, waarbij episode 5 als download wordt aangeboden.De collector's edition kost 69,99 euro. Naast alle content uit de standaard editie, bevat dit pakket ook de soundtrack op vinyl, een artbook van 32 pagina's, figurines van Sean en Daniel en een speciale doos om de game in te bewaren.

Met Life is Strange 2 vertelt Dontnod een volledig nieuw verhaal met nieuwe personages. Het concept blijft wel hetzelfde: je volgt een emotionele reis waarin jij de moeilijke keuzes maakt. Maar werkt dat ook zonder Chloe, Max en Rachel? Lees het in de review van Laura Kempenaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren