1. Twee broers in de hoofdrol in nieuwe trailer Life is Strange 2

Twee broers in de hoofdrol in nieuwe trailer Life is Strange 2

Eerste aflevering verschijnt op 27 september

Er is een trailer verschenen voor de nieuwe game Life is Strange 2. In de trailer is te zien dat twee broers de hoofdrollen vervullen. Dit maakte Dontnod bekend op Gamescom.

In de trailer wordt een kijkje gegeven in het leven van Sean en Daniel Diaz. De twee broers zijn op de vlucht voor de politie na een tragische gebeurtenis en willen naar Puerto Lobos in Mexico.

Volgens Dontnod ligt de focus in Life is Strange 2 meer op broederschap. De speler moet, net zoals de originele Life is Strange-game, moeilijke beslissingen nemen en de consequenties van die keuzes accepteren. Een andere overeenkomst met de originele Life is Strange is het verschijnen van een mysterieuze kracht. In Life of Strange was het Max die de kracht had om tijd terug te kunnen draaien. De trailer van Life is Strange 2 lijkt een meer verwoestende kracht te introduceren in de franchise.

Daarnaast zijn er ook een paar screenshots verschenen van de nieuwe game.

Life is Strange 2
Life is Strange 2
Life is Strange 2
Life is Strange 2
Life is Strange 2

Eerder brachten wij een review uit over The Awesome Adventures of Captain Spirit, die als voorproefje dient voor Life is Strange 2. In de game speel je als Chris die, net als veel andere mensen, dolgraag superkrachten wilt hebben.

De eerste episode van Life is Strange 2 zal verschijnen op 27 september 2018 en is beschikbaar voor pc (Steam), Xbox One en PS4. Dit zal het eerste deel van vijf episodes zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren