1. Limbo en Inside - 'Goud of Bout?'

Limbo en Inside - 'Goud of Bout?'

In de 2e aflevering van 'Goud of Bout' neem ik Limbo en Inside onder de loep. Het zijn games die qua mechanics vrijwel identiek zijn. Dat is niet zo gek, want ze zijn allebei gemaakt door Playdead. En toch zit er genoeg verschil in. Limbo is de donkere variant waar Inside wat meer kleur op je beeldscherm tovert. Van een van de twee werd ik erg enthousiast, van de ander een tikkeltje minder. Kortom, welkom bij deze nieuwe 'Goud of Bout'! Heb jij deze games gespeeld? Wat is jouw mening? Ik ben benieuwd!

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Van Der Linden Liefhebber van Pokemon en Nintendo maar ook van Bloodborne en The Last of Us. YouTuber en Twitch Partner, kortom... vrijwel altijd met games bezig.

Reacties

  • Mooie reviews! Ik was ook aan Limbo begonnen, maar na de spin niet veel verder gegaan. Te weinig aandacht door andere games als Hollow Knight.
    Ik vraag me wel af waarom je veel "straat" praat. Is dat meer om de jeugd een beetje te trekken naar je kanaal?
  • @Gaaiz Thanks man! Hahaha, praat ik echt straat? Ik ben me daar niet van bewust. Misschien komt het omdat ik uit Rotterdam kom, hahaha. M'n kanaal is inderdaad wel meer gericht opk kids/jongeren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren