1. Limited Run Games aanwezig op E3 met persconferentie

Limited Run Games aanwezig op E3 met persconferentie

Nieuwe fysieke versies van populaire indiegames

Tijdens E3 houdt Limited Run Games een persconferentie.

Limited Run is vooral bekend bij gamers doordat ze regelmatig indiegames die alleen digitaal verkrijgbaar zijn, fysiek uitbrengen. Het bedrijf sluit een deal met de ontwikkelaars in kwestie om in beperkte oplage deze games fysiek aan te bieden via hun website. Deze games zijn meestal wel snel uitverkocht.

Wat voor aankondigingen er tijdens de E3-persconferentie van Limited Run te verwachten zijn, is nog niet bekend. Vorig jaar werden er zo'n achttien nieuwe fysieke versies van games aangekondigd. Via Twitter laat het bedrijf weten sowieso een game voor de Vita te kunnen verwachten.

E3 2019 is dit jaar van 11 tot en met 13 juni, al worden er de dagen ervoor al een aantal persconferenties gehouden. Sony en Electronic Arts lieten eerder al weten geen conferentie te houden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ooh gelukkig, was er al bang voor dat ze niet aanwezig zouden zijn.
  • Celeste special edition was binnen 2 seconde uitverkocht bij hun. Verder boeit het mij niet om eshop games fysiek te hebben. Ben geen verzamelaar.
  • Prima! Hoe meer fysieke games, hoe beter!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren