1. Little Nightmares 2 is al meer dan een miljoen keer verkocht

Little Nightmares 2 is al meer dan een miljoen keer verkocht

In een krappe maand tijd

De horror-platformer Little Nightmares 2 is meer dan een miljoen keer verkocht.

Dat heeft Bandai Namco aangekondigd. De game verscheen op 11 febrauri - het spel heeft dit verkoopcijfer dus in een maand tijd behaald. Dat maakt de game een sneller succes dan het eerste deel, dat meer dan een jaar nodig had om een miljoen keer te verkopen. De twee spellen samen zijn inmiddels meer dan vijf miljoen keer verkocht. 

Bandai Namco geeft aan dat het de franchise succesvol wil blijven houden. Hoewel het niet expliciet gezegd wordt, lijkt een derde deel in de toekomst dan ook onvermijdelijk.

De eerste Little Nightmares draait om het personage Six, dat dient te ontsnappen uit een plek genaamd The Maw. De game werd destijds geprezen op de unieke manier waarop het ‘kinderangsten’ weergeeft. Het vervolg heeft als hoofdpersonage Mono, die een hele set nieuwe vijanden tegenkomen. Het tweetal moet in het vervolg samenwerken om uitdagingen te overkomen.

Little Nightmares 2 is verkrijgbaar voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het spel krijgt later dit jaar een gratis update voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Little Nightmares 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren