1. Little Racer komt waarschijnlijk volgende week naar de Switch

Little Racer komt waarschijnlijk volgende week naar de Switch

Niet denken maar gas geven

Little Racer is in de Nintendo eShop opgedokenenvolgens de eShop is het dynamische racespel vanaf volgende week speelbaar op de Nintendo Switch.

Het racespel is ontwikkeld door Milkstone Sudios en de bedoeling is dat het spel dusdanig makkelijk is dat het toegankelijk is voor iedereen. De bedoeling van het spel is simpel: Rijd de racetrack zónder van de baan te vallen. Het spel is heeft veel weg van de bekende speelgoedautobanen waar je simpelweg gas moet geven en op de baan moet blijven. De art style van Little Racer is dan ook geïnspireerd door dit speelgoed.

little racer

Het spel bevat een campaign-modus waar spelers verschillende auto's kunnen vrijspelen. Deze auto's zijn vervolgens te gebruiken in de Party-modus. De Party-modus kan worden gespeeld met maximaal vier spelers. Daarnaast is er ook een track creator aanwezig op het spel, hier kunnen spelers (je raadt het al) zelf banen creëren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren