1. Live om 13:00: De eerste Warzone Benelux Battle qualifier

Live om 13:00: De eerste Warzone Benelux Battle qualifier

Wie gaan zich als eerste kwalificeren

De tijd is eindelijk daar! De Warzone Benelux Battle gaat van start! Deelnemers van dit Level-up-toernooi strijden mee voor de hoofdprijs van wel 5000 euro! Wie qualificeren zich tijdens deze eerste qualifier voor de volgende ronde?

Mede dankzij de partners Astro en bol.com organiseert onze zusterwebsite PowerUnlimited de Warzone Benelux Battle: een Trio’s toernooi dat verdeeld is over drie speeldagen. Op 8 en 9 juli spelen we de kwalificaties van dit Warzone-toernooi en de 25 beste teams van elke qualifier plaatsen zich voor de grote finale van 10 juli.

Elke toernooironde bestaat uit drie rondes van 1 uur. In elke ronde krijgen de teams kort van tevoren een unieke clantag (via de toernooipagina, Discord en Twitch) en vanaf dan heeft het team de kans om een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Gedurende elke ronde mogen teams zoveel potjes starten als ze willen, maar van slechts één van deze potjes mag de score en de eindklassering worden ingestuurd. Vervolgens stuur je de foto's van je scores op via het scoreformulier dat je kunt vinden in de regels. De puntenverdeling voor je prestaties gaat als volgt:

Een win telt voor 25 punten.

Plaats 2: 20 punten.

Plaats 3: 18 punten.

Plaats 4 & 5: 15 punten.

Plaats 6-10: 10 punten.

Plaats 11-15: 7 punten.

Plaats 16-20: 5 punten.

Plaats 21-30: 3 punten.

Daarnaast levert iedere kill één punt op.

Per qualifier plaatsen de beste 25 teams zich voor de finale. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk teams een kans krijgen, kun je niet meedoen aan de tweede qualifier als je team zich in de eerste qualifier al heeft geplaatst voor de finale. Je mag als speler alleen meedoen met 1 team, meedoen met een ander team, het aanmaken van een dubbel account of extra team om dit te omzeilen mag niet, op straffe van uitsluiting van jou en je team.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren