1. Live om 13:00 uur: Lucas en Wouter met The Last of Us

Live om 13:00 uur: Lucas en Wouter met The Last of Us

Al meegedaan aan de prijsvraag?

Vanmiddag streamen we weer op Twitch en gaan wij verder met The Last of Us. We zijn bezig met een volledige playthrough van het eerste deel en kletsen natuurlijk ook over het vervolg!

Lucas had The Last of Us overgeslagen, maar moet dat even snel inhalen voordat het tweede deel gaat verschijnen. Onder begeleiding van Wouter (die nu The Last of Us Part 2 aan het spelen is) spelen ze de game langzaam maar zeker uit. We kunnen altijd hints, gezelligheid en vragen gebruiken, dus drop ze vooral in de chat op Twitch.

Over The Last of Us Part 2 gesproken... Heb je al meegedaan met de dikke prijsvraag op onze zustersite Gamer.nl? Je kan een weekendje weg winnen waar je samen met een buddy uitgebreid The Last of Us Part 2 kan gaan spelen. Zin in? Doe mee via deze link.

Het wordt ongetwijfeld een plezierige chaos, dus zorg dat je bent ingeschakeld. Bekijk de stream hieronder of via het Twitch- of YouTube-kanaal van onze vrienden van Power Unlimited.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Ik heb meegedaan met de prijsvraag via insidegamer, dat kan ook toch? of moet ik nog even een mailtje doen naar redactie@gamer.nl? Alvast thanks!
  • @MrReinier
    Als dat hebt gedaan naar het mailadres: prijsvraag@insidegamer.nl is het helemaal goed!

    Anders moet je het antwoord even naar dit e-mailadres of redactie@gamer.nl sturen. Ik hoop dat het duidelijk is :)
  • Je zou dit maar mogen doen voor je werk man ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren