1. Live om 14:00 uur: Assassin's Creed-reveal stream met Lucas en Cody (inclusief drops!)

Live om 14:00 uur: Assassin's Creed-reveal stream met Lucas en Cody (inclusief drops!)

Grijp die Twitch Drops

Vanmiddag start Ubisoft met een speciale stream om de nieuwe Assassin's Creed aan te kondigen. Reden genoeg om onze eigen Assassin's Creed-stream te organiseren!

De stream van Ubisoft laat langzamerhand meer van de nieuwe Assassin's Creed-game zien en wij checken geregeld in om nieuwe onthullingen te vinden. In de tussentijd spelen Lucas en Cody Assassin's Creed Odyssey, kletsen we over de (toekomst van de) franchise en beantwoorden we jullie vragen uit de chat.

Speciaal is vandaag dat je speciale digitale items voor de nieuwe Assassin's Creed-game kan winnen! Dit kan op twee manieren: door simpelweg de stream te kijken krijg je Twitch Drops of door vragen te beantwoorden die tijdens de stream in beeld komen kan je ook items winnen. Easy!

De verwachting is dat wij van 14:00 tot 22:00 live zijn, met een pauze in het midden waar we de stream van Ubisoft aan laten staan.

Kijk en chat mee via het Twitch-kanaal van Power Unlimited of via de embed hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • ik moet zeggen dacht er vandaag nog aan zou toch welkom zijn als er een nieuwe assassin's creed aan zou komen als deze iet zo goed word als de laatse twee dan koop ik hem meteen ;)
  • @djodjo

    Laten we het hopen, alleen word het wel moeilijk want vooral AC odyssey is ( imho) een meesterwerk van de bovenste plank.
  • Leuke en originele manier voor een Reveal overigens.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren