1. Live om 18:00 uur: Nintendo Indie World en Het Fall Guys-toernooi

Live om 18:00 uur: Nintendo Indie World en Het Fall Guys-toernooi

Komt dat zien

Vanavond barst het allereerste Fall Guys-toernooi van de Benelux los, en wij zijn er bij! Kom kijken hoe Cody en Lucas zich al vallend plaatsen voor de finale van morgenavond. Voordat het toernooi van start gaat, gaan we eerst even kijken wat de Nintendo Indie World-presentatie te bieden heeft.

In samenwerking met zustersite Power Unlimited organiseren we een Fall Guys-toernooi op Level Up! Verwacht prijzen en een live-verslag op het Twitch-kanaal van Power Unlimited en natuurlijk een goede portie gezelligheid.

Dankzij onze partners TransIP en SteelSeries zijn er ook deze keer dikke prijzen te verdienen, wat dacht je bijvoorbeeld van de Arctis Pro Wireless ter waarde van 285.00 euro?!

Je hoeft vanavond dus nergens naar toe, want we zijn al vanaf 18:00 uur live! Wat verwachten jullie van de Indie World-presentatie?

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren