1. Live om 22:00 uur: Ubisoft E3-persconferentie

Live om 22:00 uur: Ubisoft E3-persconferentie

Watch Dogs 3, Splinter Cell(?) en nog veel meer

Om 22:00 uur is het zo ver! We mogen genieten van de Ubisoft-persconferentie. En dit met commentaar van niemand minder dan Tjeerd en Martin. Heb jij je avond dus al geblokkeerd?

Wij in elk geval wel, want wat kunnen we precies verwachten? We wachten er al een tijdje op, maar als het goed is gaan we meer van Skull & Bones zien. Daarnaast wordt er meer gedeeld over Beyond Good & Evil 2 en worden ook Watch Dogs 3 en een nieuwe Splinter Cell in het zonnetje gezet. Mis het dus niet!

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Ik hoop echt zo op een nieuwe splinter cell. Hoop wel dat als die aangekondigd word, het weer meer zo word als chaos theory en niet de zo als het laatste deel.

    Skull & bones tja volgens mij nog steeds multiplayer only dus ik pas. Het varen is cool (dat was het al in Black flag) maar ik wil singleplayer gvd

    Watch dogs 3.. WD 1 was echt meh at best, WD 2 was okayish (maar de SJW Cultuur was wel echt hatelijk) toch ben ik geïnteresseerd in WD 3 zeker als het waar is dat je elke personage in de game kan besturen.


    En ik ben benieuwd wat die grote update voor Assassin's Creed Odyssey gaat zijn. Echt machtig mooi om te zien dat ze nogsteeds zoveel liefde en passie in die game steken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren