1. Live vanaf 10:00 uur: Switch-feestje met BioShock, Borderlands en Xcom

Live vanaf 10:00 uur: Switch-feestje met BioShock, Borderlands en Xcom

De hele dag AAA-games op de Switch

Vandaag zijn we maar liefst zeven uur live op Twitch en gaan we de fonkelnieuwe Switch-versies spelen van zeven 2K-games. Ben je erbij?

We vieren dat meerdere klassiekers van 2K vandaag naar de Switch komen. De dag begint met de Borderlands Legendary Collection (met Borderlands GOTY Edition, Borderlands 2 en Borderlands The Pre-Sequel), vervolgens rond de lunch gaan we aan de slag met de Xcom 2 Collection en we sluiten de stream met een gezonde dosis van de BioShock Collection, waar uiteraard alle BioShock-games in zitten.

We starten om 10:00 en gaan tot 17:00 uur door, dus je hebt genoeg tijd om in te schakelen. Cody host de stream, maar verwacht genoeg andere redacteuren die even langs droppen om mee te gluren gedurende de stream.

Het wordt ongetwijfeld een plezierige chaos, dus zorg dat je bent ingeschakeld! Bekijk de stream hieronder of via het Twitch-kanaal van onze collega's van Power Unlimited.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Nou ben benieuwd of deze gamed wel werkrn De mafia remasters lopen voor geen meter hoor ik . 2k is een beetje de weg kwijt aan het raken. Onaf games in de winkel mikken. Waar is het oude 2k met echt goede games.
 • @smaakmaker
  En wat het meest bizarre is, is dat alle bugfixes en One X/Pro enhancements er uit gesloopt zijn.
  Alsof ze met de originele release aan de slag gegaan zijn (wat wellicht ook zo is).
 • @Gaaiz

  Ja ik weet niet wie daar de leiding heeft bij 2K maar het wordt tijd dat er snel wordt ingegrepen. Want diegene die nu de leiding heeft maakt 2K kapot. Ik vrees ook met grote vrezen voor de remake.
 • @smaakmaker

  Kaas, hoeveel geld heb jij wel niet kerel :p Heb het idee dat je iedere nieuwe game gespeeld hebt ;) Of doe je heel veel shit via PS-NOW en Gamepass?
 • Was leuk en ik heb weer zin om Borderlands op te pakken.
 • Ben benieuwd hoe Xcom draait. Die andere games blijf ik wel op de ps4 spelen.
 • @DefenseForceNL

  Heb ik ook interesse in. De gamesize doet mij alleen twijfelen. Neemt veel ruimte in beslag
 • @Newgamessuck

  Ja die zijn inderdaad erg hoog. Van deze 3 is Xcom overigens nog wel diegene met de laagste gb, maar nog is dat behoorlijk wat voor een Switch.
 • Het zijn allemaal goede games, maar ik heb ze eigenlijk vrij weinig gespeeld (backlog) en behalve X-Com bezit ik ze allemaal meerdere malen.
 • BioShock heb ik al gespeeld. Borderlands zou ik eerder voor een PS-versie gaan en Xcom spreekt me niet zo aan.
 • @Luigi1985

  Is Bioshock een beetje te pruimen op de Switch? Was destijds wel een onverwachte verrassing voor mij deze game. Echt een sfeervol spelletje met een unieke setting.
 • @benjaminben

  Oh ik bedoelde dat ik Bioshock al eerder had gespeeld op de ps3 en geen reden zie om m nog een keer aan te schaffen. Die andere games nooit gespeeld. Ik bedoelde als ik die ooit zou spelen, zou ik die liever voor de PS pakken.
 • @Luigi1985

  Leuk hoe smaken kunnen verschillen. Xcom is de game waar ik juist het meeste naar uitkijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren