1. Live vanaf 15:00 uur: Zombies neermaaien met streamer NandoNVO

Live vanaf 15:00 uur: Zombies neermaaien met streamer NandoNVO

Kijk en chat mee!

Vanmiddag streamen we samen met onze bloedbroeders Power Unlimited en Gamer.nl en gaan we de zombiegame World War Z spelen! Kijk en chat je mee?

Het wordt ongetwijfeld een plezierige chaos op de redactie, dus zorg dat je bent ingeschakeld! Te gast vandaag is Twitch-streamer NandoNVO, die World War Z al helemaal door heeft gespeeld en al je vragen kan beantwoorden.

World War Z is een third-person, 4 player coöperatieve zombiegame. Hierbij is het de bedoeling dat je hordes van zombies overleeft, waarbij je verdedigingswerken kunt bouwen tussen de hordes door. De ontwikkelaar wilde de focus niet leggen op het verhaal in de film, maar juist een eigen verhaal creëren. Het verhaal kent drie episodes, een episode in New York, een aflevering in Moskou en een in Jeruzalem. Elk deel heeft drie hoofdstukken die het verhaal van de overlevenden vertellen.

Goed weekend alvast!

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren