1. Lokale multplayer in Ghosts's 'n Goblins: Resurrection

Lokale multplayer in Ghosts's 'n Goblins: Resurrection

Verschijnt 25 februari

Een nieuwe trailer van Ghost's 'n Goblins Resurrection onthult de releasedatum en een lokale multiplayermodus.

Tijdens de Nintendo Direct van gisteravond is er een nieuwe trailer van Ghost's 'n Goblins Resurrection getoond. De korte video onthult onder meer een lokale multiplayermodus en de releasedatum.

Spelers kunnen protagonist Arthur helpen door in de huid te kruipen van drie ondersteunende personages. Hierbij krijgen spelers de keuze uit verdediger Barry, krachtpatser Kerry en bruggenbouwer Archie. 

Naast de lokale multiplayermodus, werd ook de releasedatum van Ghost's 'n Goblins Resurrection aangekondigd. De game is vanaf 25 februari verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

De allereerste Ghosts 'n Goblins is een platformer die in 1985 verscheen en sindsdien op verschillende consoles, waaronder de NES, is verschenen. Er verschenen verschillende vervolgen. De actievolle platformers stonden bekend om hun hoge moeilijkheidsgraad. Ook komt het hoofdpersonage in zijn onderbroek te staan wanneer hij door een van de vele vijandelijke monsters wordt geraakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren