1. Facebook koopt Lone Echo-studio Ready at Dawn

Facebook koopt Lone Echo-studio Ready at Dawn

Lone Echo 2 moet dit jaar nog verschijnen

Facebook heeft de ontwikkelaar Ready at Dawn aangeschaft.

Dat werd gisteren onthuld via een blogpost. Ready at Dawn is onder andere bekend van de PlayStation 4-game The Order: 1886, maar maakte de laatste jaren voornamelijk spellen voor de Oculus Rift van Facebook, waaronder Lone Echo, Echo Arena en het aankomende Lone Echo 2.

Door de aankoop lijkt er dus weinig aan de huidige strategie van Ready at Dawn te veranderen. Wel wordt het hele team naar Facebook verplaatst. Ook valt in de blogpost te lezen dat Facebook de komende jaren meer aankopen wil doen.

Lone Echo 2 moet ergens dit jaar uitkomen - het spel had eigenlijk al beschikbaar moeten zijn, maar werd uitgesteld vanwege het coronavirus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hopelijk betekent dit niet dat een vervolg op the order 1886 helemaal van tafel is. Ligt het IP nu bij Ready at dawn of Sony?
  • @obi-twan kenobi Was van Sony, maar gaan wel geruchten dat Ready At Dawn deze had overgekocht. Niks officieels bevestigd. Hoop eigenlijk nog bij Sony en dat een andere studio een vervolg maakt. Game had zeker potentie, maar helaas (een jaar) te vroeg uitgebracht… Zou graag een vervolg zien:)!
  • Ready at Dawn was een second party studio in opdracht van Sony. Ik wist helemaal niet dat ze aan die Facebook projecten werkten. Jammer dat Facebook de studio koopt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren