1. 'Luigi's Mansion 3 heeft meeste baasgevechten ooit'

'Luigi's Mansion 3 heeft meeste baasgevechten ooit'

Producer Ikebata over toevoeging van eindbazen

Volgens Luigi's Mansion 3-producer Yoshihito Ikebata heeft de game meer eindbazen dan de franchise ooit heeft gehad. Dit maakt Ikebata bekend tijdens een E3-interview met Kotaku.

Met het interview wordt duidelijk dat Ikebata evenals zijn baas Kensuke Tanabe zeker wilde zijn dat het vervolg op Luigi's Mansion Dark Moon leerde van zijn gebreken. Hiermee wordt veelal gerefereerd naar het gebrek aan baasgevechten. "Wij wilden niets liever dan het plaatsen van deze unieke eindbazen in de vorige game, maar dat konden we niet. Dus daarom hebben wij er zoveel in de nieuwe game gestopt", aldus Ikebata.

Naast de hoeveelheid eindbazen voegt Ikebata eraan toe dat men zeker wilde weten dat ontwikkelaar Next Level Games goed de spanning brengt tijdens het spelen van de baasgevechten. In het eerste deel van Luigi's Mansion was de kritiek veelal afkomstig van het gebrek aan content. Alhoewel het tweede deel meer content bevatte ging dat weer ten koste van het aantal baasgevechten. Met het derde deel hoopt het Japanse bedrijf beide problemen binnen de franchise op te lossen.

Tijdens E3 toonde Nintendo veel nieuwe gameplay van de aankomende game, waaronder een baasgevecht tegen een Godzilla-spook. In dit derde deel speelt de game zich af in een hotel waarin Luigi elke verdieping kan verkennen en op geesten kan jagen. Elke verdieping heeft een eigen thema, zoals een middeleeuws kasteel en een filmset.

Luigi's Mansion 3 verschijnt dit jaar op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Weer 1 grote wereld (zoals in LM1) en meer variatie m.b.t spoken/bazen i.v.m. LM2 dus! Nice!
    De game ziet er top uit en ik heb er zin in! <3
  • Luigi’s Mansion 2 vond ik een stuk leuker dan het eerste deel (die vond ik ook wel tof hoor). Ben erg benieuwd naar deel drie.

    Ik heb veel geluk, want ik heb een uitnodiging ontvangen voor t post E3 event van Nintendo volgende week, dus ik mag o.a. kennis maken met deze game. :)
  • @Luigi1985 Ja eens, heb ook de remaster van 1 nu op de 3DS, maar ik vind 2 ook een stuk leuker, het werkt ook allemaal wat beter. Ook benieuwd naar 3!
  • Heerlijk man.
  • Leuk man! Ik speelde de eerste op de Cube, 2de nooit gespeeld, dus deze komt zeker in mijn verzameling ;-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren