1. Maak een ziekenhuisserie in DLC Two Point Hospital

Maak een ziekenhuisserie in DLC Two Point Hospital

Culture Shock

Ontwikkelaar Two Point Studios heeft een nieuwe DLC aangekondigd voor Two Point Hospital. Culture Shock geeft een cultureel tintje aan de komische ziekenhuis-simulator.
De DLC voegt drie nieuwe ziekenhuizen met een speciaal thema toe aan de game. In Plywood Studios moeten spelers een medische dramaserie maken met uitgerangeerde filmster Roderick Cushion. Daarnaast is er een map gebaseerd op een muziekfestival en draait het in Fitzpocket Academy allemaal om VIP's.

Culture Shock is de vijfde DLC voor Two Point Hospital. De uitbreiding verschijnt op 20 oktober op Steam en voegt nieuwe apparaten, 36 nieuwe ziektes en extra muziek toe.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Ok misschien keer kopen dan in de aanbieding deze dlc. Zoals ik het zo lees valt deze dlc me iets tegen, maar laat me graag verrassen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren