1. Maak kans op weekendkaartjes voor Campzone

Maak kans op weekendkaartjes voor Campzone

Lekker lannen in de open lucht!

Er is maar één ding leuker dan in je eentje gamen, en dat is gamen met anderen. Dat kunnen vrienden zijn, maar ook wildvreemden. Daarvoor is Campzone, het grootste gaming-evenement in Nederland. En wij mogen weekendkaartjes weggeven!

Campzone is een groot lan-evenement waar fans in tenten samen kunnen gamen. Bovendien zijn er evenementen zoals levend Cluedo en zeepvoetbal, maar ook een cosplay-competitie.

Het evenement vindt tussen 27 juli en 6 augustus plaats in Kronenberg. Spelers delen een stroomblok met drie tot vier anderen, maar je moet natuurlijk wel je eigen gaming gear meenemen (een pc of een console, je mag het zelf weten). Een tent kan eventueel daar gehuurd worden.

Wil jij met een vriend, vriendin of familielid naar Campzone? Stuur dan een mail naar prijsvraag@insidegamer.nl met als onderwerp 'Campzone' en vertel ons wat voor spelletjes jij altijd speelde met je familie op campings, of welke spellen jij graag met je familie zou willen spelen tijdens het kamperen. Vergeet daarbij niet je naam en adres te vermelden én welk weekend je wilt gaan.

Campzone
Campzone

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!