1. Maak kennis met het nieuwe community-platform Inside.Gamer.nl!

Maak kennis met het nieuwe community-platform Inside.Gamer.nl!

Help mee met posten en win een Switch!

Vanaf vandaag is er een splinternieuwe plek waar je het laatste nieuws kan vinden, lekker kan kletsen over games met je medegamers, hete deals kan vinden en waar je als lurker gifjes, stevige discussies, zelfgemaakte reviews en natuurlijk kattengifjes kan vinden. Maar wat is Inside.Gamer.nl nou precies? Nou, dat leggen we je even haarfijn uit.

Het was de laatste tijd een beetje stil InsideGamer.nl, maar daar komt nu verandering in! De site wordt nu getransformeerd tot Inside.Gamer.nl (met dus een extra puntje tussen Inside en Gamer). Deze site is officieel gezien onderdeel van Gamer.nl, maar moet echter ook zeker een eigen leven kunnen leiden. Het is niet voor niks dat de site een aparte vormgeving heeft. De oude site is overigens nu nog te bereiken via de normale URL, maar in de nabije toekomst verwijst dat ook naar Inside.Gamer.nl. Als je behoefte hebt aan de wat klassiekere InsideGamer-ervaring, kan je gewoon terecht op Gamer.nl. Daar vind je ook het laatste nieuws en artikelen van je favoriete redacteuren. 

Het nieuwe Inside.Gamer.nl is een community-platform voor Nederlandstalige gamers; een plek waar het laatste nieuws gedeeld kan worden en waar fans elkaar kunnen vinden en inspireren met datgene wat voor hen op dat moment belangrijk is. Kijk wat er vandaag speelt, maak eigen topics over jouw favoriete games, laat weten wat jij van een game vindt, laat je skills of blunders zien met een video of mik er gewoon een random gifje op als je die met ons en de rest van de wereld wilt delen. De content wordt gerangschikt op basis van populariteit, dus vind je een post tof? Geef het een plusje. Heb je er niks mee? Dan krijgt de post een min. Op deze manier bepalen jullie wat belangrijk, simpelweg tof of gewoon compleet prut is.

Je kan gewoon je huidige InsideGamer.nl-gegevens gebruiken, dus je hoeft geen nieuw account aan te maken.

Als jouw post lekker veel plusjes krijgt, is er een dikke kans dat ‘ie uitgelicht wordt op Gamer.nl én win je daar misschien wel een dikke prijs. Om de lancering van Inside.Gamer.nl te vieren, geven wij namelijk een Nintendo Switch weg! Deze gaat naar de poster die volgens jullie het beste bericht op Inside.Gamer heeft gemaakt in de eerste maand na de lancering. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is veel (goede!) posts maken en veel stemmen op posts die je leuk vindt (en je vrienden laten stemmen op jouw post). 

Waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje op Inside.Gamer.nl!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Oke, onverwacht. Net ff gekeken maar dit oogt wel tof. Een soort membercontent-sectie app.
 • Nou dat was het dan, IG is niet meer. Erg jammer, maar we zagen het al aankomen. Het is begrijpelijk dat er met overnames dat er een merk verdwijnt.

  Daarnaast is dit wel een grappige manier om IG toch een beetje te laten bestaan, hoewel we wel kunnen stellen dat dit alleen qua naam is.

  Succes met het nieuwe format verder.

  Trouwens worden de berichten van Gamer.nl automatisch ook gelaatst op Inside.Gamer.nl of moet je dan gewoon naar Gamer.nl? Als ik jullie was zou ik dat wel toevoegen of een lijstje met nieuwsberichten van Gamer.nl aan de zijkant ofzo en vice versa van IG op Gamer.nl. Zodat je eenvoudig heen en weer kunt, dit levert misschien ook meer views op.

  EDIT: Dit is er dus al, maar zag het over het hoofd. Misschien zou het mooi zijn om dit een beetje op te leuken met meer berichten en afbeeldingen i.p.v. een RSS feed.
 • @CerandoX.nl

  Tjah, je kunt Gamer.nl gaan gebruiken als nieuwsplatform, en IG wordt meer een member-content sectie (toch al één van de redenen waarom ik hier kwam). Jammer van IG, het had niet gehoeven waren bepaalde zaken anders doorgevoerd (het commerciële was een nekslag om naar mijn idee, na de tv-serie en het vertrek van Jelle werd de site nooit meer hetzelfde). Maar dit vind ik op zich dan wel weer een prima weg die ze inslaan. IG was toch al een dumpplek van copy-paste artikelen aan het worden.
 • @benjaminben
  Het traditionele forum-posten is toch stervende. Daar kwam ik vroeger voor op Insidegamer, maar zoals je al zei, toen Jelle pleite ging, ging de rest er ook vandoor.

  Die versplintering die daarop volgde met allerlei nieuwe forums zijn te klein om levendig te houden in Nederland en Nederlands sprekend België. Zo'n Resetera en Neogaf is internationaal en zal daar niet zo heel gauw last van hebben. Zelf alleen nog postende op gamingforum.nl en af en toe op de fp van IG.
 • @benjaminben
  Man glorie tijden.Jelle en de E3. Ik zat te f5'en die dagen!


  Ik zal de site blijven bezoeken, zit al jaren in mijn riddeltje. Nu de laatste tijd al vaker naar Gamer.nl, member content heb ik nauwelijks gevolg omdat ik nog maar zelde game. Kom vooral voor de comments en die vind ik jammer genoeg op gamer.nl minder leuk dan op IG. Enfin. Laten we er het beste van maken.
  En een review schrijven, want we kunnen een switch winnen!
 • Site ziet er goed uit
 • Logische stap, Gamer en IG (en in zekere zin PU ook) visten natuurlijk allebei uit dezelfde vijver. Ik ben benieuwd naar het nieuwe format, hopen dat het aanslaat.
 • Mooie oplossing, maar na al die jaren voelt het toch wel vreemd om "afscheid" te nemen van Insidegamer.nl. Even gezocht naar mijn activatiemail, welke alweer van 06-10-2004 is (inclusief plain text wachtwoord). Tijd vliegt…
 • @Gaaiz van mij ook even opgezocht. 1-3-2010
 • Gaat dan mijn favoriete rubriek ‘wat spelen we dit weekend’ ook ter ziele?
 • @kansloze010

  Volgens mij blijven zij berichten plaatsen op dit nieuwe platform. Je kunt er zelf ook gewoon recensies schrijven, dus mij lijkt dat zij zowel op Inside. als op IG zelf dit artikel blijven plaatsen. Wie weet.
 • @kansloze010 Nee, die blijven we op Inside.Gamer doen en de komende tijd nog hier.
 • Tof hoor, mooie verandering en leuk bedacht met het subdomein ;)
 • Hehe, eindelijk durven kiezen voor een samenvoeging. Goed zo. Zet mijn vraagtekens bij het concept, want de bak low effort posts van kutmemes zal de kwaliteitsstukjes zoals we die hier uit de membercontent kennen ondersneeuwen ben ik bang. Maar het is in ieder geval een richting. We gaan het een kans geven :)
 • @COSMIC_TSAR

  Ja gelukkig zit er een ratingssysteem in en mocht het echt vol wtf komen te staan, dan zullen de genieën achter de schermen er vast een aparte sectie van kunnen maken binnen tien jaar.

  Nee maar ik doe flauw maar ik vind t er tot uitzien en ik ga zeker meedoen.
 • @COSMIC_TSAR Wat betreft het eindelijk aandurven: de ontwikkeling van zo'n platform heeft natuurlijk wat voeten in de aarde, het is niet dat we een paar weken geleden eindelijk besloten dit er van te maken. Maar ik begrijp je punt, haha, het heeft zeker even mogen duren!
 • Dus het wordt Gamer.nl (eigenlijk en eindelijk een soort van fusie?) voor de reguliere game topics & het normale game nieuws en Inside.Gamer.nl voor community posts, etc.?

  Dat zie ik wel zitten! Ik weet echter niet op de Gamer.nl members het zien zitten… :'-)
 • Inderdaad jammer dat Insidegamer verdwijnt. Gelukkig is er nu een nieuwe site die gamers met elkaar verbindt.
 • Jammer, maar ook weer fijn. Ik ben benieuwd !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren