1. Maak kennis met The Blue Lion House in Fire Emblem: Three Houses

Maak kennis met The Blue Lion House in Fire Emblem: Three Houses

Game komt op 26 juli uit

In een nieuwe trailer wordt er dieper ingegaan op één van de drie huizen uit Fire Emblem: Three Houses: The Blue Lion House.

Het huis komt uit het noorden, waar de Holy Kingdom of Faerghus gesitueerd is, en wordt geleid door Dimitri. Hij geniet van gevechtstrainingen, aangezien de Lions er alles aan doen om zo sterk mogelijk te worden.

Fire Emblem: Three Houses speelt zich af op het Fódlan-continent, dat is verdeeld in drie Huizen: De Black Eagles, Blue Lions en de Golden Deer. In het midden van het continent ligt de Garreg Mach Monastery, de thuisbasis van de Officers Academy waar studenten leren over magie, wapens en speciale vaardigheden. De game verschijnt op 26 juli voor Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik ben er nog niet over uit welke kant ik ga kiezen uiteindelijk. Sowieso dat ik meerdere playthroughs ga doen om met allemaal een keer te spelen. Wellicht is het net als met Fire Emblem Fates, dat één pad(Conquest) overduidelijk moeilijker is. Deze kies ik dan als laatste zodat de learning curve goed is. Wat betreft presentation hebben ze allemaal wel iets :)

    Ga jij hem spelen @Michel Musters ? Zo ja, jij al een keus gemaakt? En eventuele andere IG-leden?
  • @Jorn6810 Ik neig naar House of the Golden deer. Juist omdat deze mij vooralsnog het minst aanspreekt. Klinkt gek maar ik wil ze dan beter leren kennen. Wel veel zin in man!
  • @The Decider
    Blue lions voor mij
  • @The Decider Jij hebt in ieder geval al een keus gemaakt. Je doet je naam eer aan! Ik neigde in het begin naar Black Eagles, maar begin steeds meer te denken aan Golden Deer. Zij hebben volgens mij de meeste 'commoner' studenten en zijn dus goed te kneden ;).

    Dimitri van Blue Lions heeft ook wel wat, maar hij komt bij mij ook over als een soort van bad guy (na de timeskip). Die bewaar ik dan misschien voor als laatste playthrough.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren