1. Machine Games werkt aan Indiana Jones-game

Machine Games werkt aan Indiana Jones-game

Maar voorlopig gaan we er nog niet meer van zien

Bethesda-studio Machine Games werkt aan een nieuwe game gebaseerd op de Indiana Jones-filmreeks. Dat kondigde Bethesda aan via een korte teaser.

De game wordt door Machine Games ontwikkeld in samenwerking met Lucasfilm Games. Todd Howard, bekend voor zijn bijdrages aan The Elder Scrolls en Fallout vervult de rol van executive producer. Op Twitter meldt Bethesda dat het nog wel "enige tijd" gaat duren voordat meer over de game wordt onthuld. Hier wordt ook gemeld dat het om een "origineel verhaal" gaat.

Machine Games werd in 2009 opgericht en werkte de laatste jaren aan de recente Wolfenstein-trilogie met The New Order, The New Colossus en Youngblood. Deze week werd tevens bekend dat het merk Lucasfilm Games weer actief wordt gebruikt.

Voor welke platformen de Indiana Jones-game gaat verschijnen is nog onbekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Rome, Sixtijnse Kapel, jaren 30. De setting trekt me wel. Maar zoals ze aangeven duurt t nog wel even voor we meer zien. Nog steeds het idee dat er eerst nog een Wolfenstein aankomt, misschien wel dit jaar. Leuke studio om in de gaten te houden.
  • @COSMIC_TSAR

    Uhm, ja, bij 25 seconden in de teaser staat 2021.
  • Hoop dat het de vibe krijgt van Fate of Atlantis van destijds!
  • Ik ben toch wel benieuwd wat er binnen 10 jaar van dit soort deals gaat overblijven. Filmlicenties zijn amper tijdloos of je moet LucasArts heten, maar dat heeft Disney naar de klote geholpen.

    Gaan de Star Wars games van EA altijd blijven bestaan? Gaat Indiana Jones van Bethesda blijven bestaan? Ik denk dan aan al die Harry Potter- en Lord of the Rings-games die we niet meer kunnen spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren