1. Mad Max en The Witness zijn PS Plus- en Xbox Live Gold-games van april

Mad Max en The Witness zijn PS Plus- en Xbox Live Gold-games van april

Gratis te downloaden voor leden

De PlayStation Plus- en Xbox Live Gold-games van de maand april zijn aangekondigd.

Op PlayStation 4 kunnen Plus-leden in april gratis de games Mad Max, TrackMania Turbo en Q*Bert Rebooted downloaden. Laatstgenoemde titel is ook verkrijgbaar voor Vita, net als 99 Vidas. Op PlayStation 3 zijn de games In Space We Brawl en Toy Home beschikbaar.

Op Xbox One kunnen spelers vanaf 1 april The Witness binnenhalen. Assassin's Creed Syndicate is voor Gold-leden een gratis game vanaf 16 april. Op Xbox 360 (en tevens Xbox One via backwards compatibility) gaat het om de titels Cars 2: The Video Game en Dead Space 2, die respectievelijk op 1 april en 16 april verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Madmax neem ik mee, trackmania turbo was laatst op de One al gratis. AC syndicate en Deadspace 2 zal ik ook maar downloaden.
 • De titel suggereert dat Mad Max en The Witness op beide platformen de gratis te downloaden titels zijn..

  Verder wel een prima maand voor beiden.
 • Xbox lijst is voor mij persoonlijk beter dan de PS+ lijst.
 • Voor beide consoles een mooie maand!
 • Mad Max al 2 keer uitgespeeld, Trackmania ga ik zeker uitproberen.
 • Sony moest wel iets terugvallen na zo'n beetje de beste maand ooit te hebben geboden met Bloodborne in combi met ratchet n clank. Nu vind ik de xboxtitels wat beter. Vooral erg nieuwsgierig naar The Witness.
 • @xevulutionx
  Potverdorie! Ik was helemaal vergeten de games voor deze maand te claimen. Bedankt voor de reminder.. Scheelt een hoop frustratie achteraf! Vooral Bloodborne wou ik niet missen.
 • @Gaaiz Op Bloodborne ga je nog wel terugkomen.
 • @xevulutionx Je gaat ook niet iedere maand voluit AAA titels weggeven. Ik persoonlijk mis de indie games namelijk, die van mij ook gewoon weer in Plus mogen komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren