1. Mads Mikkelsen vertelt over Death Stranding

Mads Mikkelsen vertelt over Death Stranding

Samenwerken is een vereiste

Mads Mikkelsen, die de rol speelt van de antagonist in Death Stranding, geeft Total Film zijn kijk op de game.

Mikkelsen geeft toe de game niet helemaal te begrijpen, omdat het "te gecompliceerd, te vreemd en te prachtig is". Toch weet hij een interessant aspect van Death Stranding uit te lichten: "Het hele concept van de game is, voor zover ik het begrijp, dat mensen in verschillende delen van de wereld samen moeten werken." Op welke manier deze samenwerking plaats moet vinden is nog onbekend.

Het is niet de eerste keer dat Kojima de noodzaak van samenwerking toevoegt aan een game. Zo konden spelers in Metal Gear 5 nucleaire wapens maken voor een achievement met tijdelijke in-game voordelen. Als alle spelers in de wereld echter hun wapens aan de kant gooiden, kwam er een speciale cut-scene vrij. In de actie-rpg Lunar Knights voor Nintendo DS (ook wel bekend als Boktai DS) werden spelers aangemoedigd naar buiten te gaan om andere spelers tegen te komen en zo hun personage sterker te maken.

Daarnaast vertelt Mikkelsen over zijn ervaring als acteur met motion capture: "Het is raar," vertelt de acteur, "je loopt naar iemand toe om hem te omhelzen, maar de camera's knallen tegen elkaar aan. Je moet er maar op vertrouwen dat het goedkomt. Voor acteurs zoals ik is dat moeilijk om te accepteren. "

Death Stranding

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren