1. Taiwanese keuringen Definitive Edition voor Mafia 2 en 3 opgedoken

Taiwanese keuringen Definitive Edition voor Mafia 2 en 3 opgedoken

Nog geen officiële aankondiging

Definitive Editions van Mafia 2 en Mafia 3 hebben een keuring gekregen in Taiwan. De remakes zijn nog niet officieel aangekondigd.

Na Mafia 2 eerder al een Koreaanse keuring kreeg, hebben nu Mafia 2 en 3 een keuring gekregen van het Taiwanese Digital Game Company. Volgens de pagina is Hangar 13 weer de ontwikkelaar en worden de games uitgegeven door 2K Games.

Mafia 2 kwam in 2010 uit als het vervolg op de eerste Mafia-game: Mafia: The City of Lost Heaven. Mafia 3 kwam zes jaar later uit op verschillende platformen. Nu lijkt het erop dat beide games een remaster gaan krijgen volgens de Taiwanese keuringsinstantie. In de omschrijving staat dat de games moeten uitkomen op de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Hangar 13 en 2K Games hebben nog geen officiële aankondiging gedaan over deze mogelijke nieuwe versies. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet bekend. Wel gaf 2K eerder in een vergadering met aandeelhouders aan dat er verschillende projecten in ontwikkeling zijn. Over die projecten moet er later dit jaar meer informatie komen. Uit een vacature bij Hangar 13 vorige maand werd ook duidelijk dat de ontwikkelaar met een nieuw IP bezig is.

Lees hier onze review over Mafia 3.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Een remaster van een ps4 game op ps4?? Ik vermoed dat van Mafia 2 er idd een remaster zal zijn. Mafia 3 zal dan waarschijnlijk gewoon alle dlc ofzo zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren