1. Releasedatum Mafia 3: Definitive Edition gelekt

Releasedatum Mafia 3: Definitive Edition gelekt

Op de PlayStation Store

De releasedatum van Mafia 3: Definitive Edition is gelekt. Een listing van de game is verschenen op de PlayStation Store.

Eerder verscheen er al een mogelijke trailer op YouTube die de releasedatum al goed had. Nu is er op de PlayStation Store een listing verschenen waar Mafia 3: Definitive Edition gepland staat voor 19 mei voor 50 dollar. De listing is hieronder te bekijken.

Volgens het platform PSU is de Mafia 3: Definitive Edition onderdeel van een collectie van remakes van alle Mafia-games in de franchise. Volgens het platform komt Mafia 2: Definitive Edition later vandaag tegelijkertijd uit met de Mafia 3-remake. De games zijn volledige remakes van de game met minimale graphische upgrades en bevatten alle dlc en add-ons. De klapper van de collectie is de Mafia: Definitive Edition, een remake van de eerste Mafia-game met verbeterde gameplay en extra verhaallijnen. Deze game komt op een later moment in augustus uit.

Meer informatie over de Mafia Trilogy wordt waarschijnlijk later vandaag onthuld.

Mafia 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Schijnt dus oude trailer van de gamescom te zijn las ik op gamer.nl. Plus voor mij wordt het alleen deel 1. Weer luiheid van de ontwikkelaar om deel 2 ook niet te remaken.

  En deel 3 heel leuk maar die game zijn missies blijven eentonig dus die wordt niet beter. Wel hoop ik stiekem aan het einde van de gehele trailer teaser Mafia 4 te zien. En dat ze die game wel echt vet maken
 • Niemand will die POEP spelen.. Mafia 3 was een repeative tering bende met de slechtste stealth die ik ooit heb gezien.. Fuck die game
 • Stealth ? Volgens mij kon je de aanpak veelal zelf kiezen. Als stealth game kwam het op sommige momenten inderdaad niet echt uit de verf. Sfeer was top en de kills van de eindbazen memorabel.
 • Dus deel 2 en 3 zijn tòch volledige remakes?
 • @RiRi

  Nee, vanochtend is Deel 2 al uitgekomen uitgekomen in Australië. Ziet er erg teleurstellend uit. Als je de beelden niet naast elkaar afspeelt zie je het verschil amper. Lijkt erop dat er alleen een filter overheen gegooit is dat het iets scherper maakt. Maar nogmaals, je ziet het verschil alleen als je de beelden naast elkaar afspeelt.

  En daar betaal je dan 30 euro voor, terwijl er ook mods zijn die het spel wél mooier maken en gratis zijn.
 • @Buts Zie het net voorbijkomen en het is indd heel treurig in vergelijking met het orgineel
 • Mafia 3 heeft toch ook helemaal geen remaster nodig. Game is van deze generatie. Dat geegd hebbende op het verhaal (dat veel beter is dan elke GTA game en RDR1 ) en gunplay na is de game op z'n best matig.


  Mafia 1 is vooralsnog het enige deel waar ik echt warm voor loop.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren