1. Mafia 3-ontwikkelaar Hangar 13 maakt een nieuwe IP

Mafia 3-ontwikkelaar Hangar 13 maakt een nieuwe IP

Dat blijkt uit een vacature

Mafia 3-ontwikkelaar Hangar 13 is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe IP.

Dat blijkt uit een vacature van de ontwikkelaar. Daarin laat het bedrijf weten op zoek te zijn naar een executive producer die "de ontwikkeling van een belangrijke nieuwe IP kan leiden bij Hangar 13". Verderop in de vacature wordt gevraagd naar iemand met ervaring met het openwereldgenre en sandbox-games.

Om wat voor nieuwe franchise het gaat, is nog niet bekend. Hangar 13 is onderdeel van Take-Two Interactive. De ontwikkelaar werd in 2013 opgericht en heeft inmiddels vier studio's. In 2016 bracht het bedrijf zijn eerste game uit, Mafia 3.

Eerdere geruchten leken er op te wijzen dat Hangar 13 aan Mafia 4 en een remaster van Mafia 2 werkte, maar op dat echt het geval is, is niet duidelijk.

Mafia 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Mafia 3 is voor mij een van de grootste teleurstelling van de deze gen. Kijk ook totaal niet uit naar hun nieuwe game. Want hun mogen eerst bewijzen dat ze wel een goede ontwikkelaar zijn.
 • @smaakmaker

  Het klopt dat Mafia 3 een teleurstelling was, maar ik vind dat Take two hier de verantwoordelijke is. Take two heeft een van hun grootste franchise aan een nieuwe studio gegeven.

  Ik ben wel benieuwd waar ze mee komen, en wil het zeker niet gelijk afschrijven.
 • Ondanks dat veel mensen teleurgesteld waren heb ik zelf erg genoten van Mafia 3. Ijzersterke sfeer en verhaal en ook de cast was geweldig imo. Game kon idd repetitief worden maar had daar persoonlijk geen problemen mee omdat de combat zo goed in elkaar zat. Jammer dat er voorlopig geen Mafia 4 lijkt te komen.
 • @Real13

  Gameplay van Mafia 3 was inderdaad erg matig, maar het verhaal was imho het beste verhaal van een take two game tot dat Red Dead Redemption 2 die titel overnam. Oh en de gunplay was heerlijk in Mafia 3, heb nog nooit zo'n heerlijk gevoel gehad als in deze game blijft heerlijk om drie schoten te lossen been , buik en hoofd.
 • Ik vond juist het schieten helemaal niet lekker werken de herhalende kleine missies die je moest doen voordat je een hoofd missies kon doen stoorde me enorm. Daarom ben ik op een gegeven moment gestopt.

  Wel een heel goed nummer van Ice cube op de soundtrack van deze game. Everybody wants to go to heaven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren