1. Mafia Trilogy aangekondigd met korte teaser

Mafia Trilogy aangekondigd met korte teaser

Meer informatie op 19 mei

2k Studios gaat nieuw leven inblazen in de Mafia-franchise. Dat maakte de ontwikkelaar bekend met een korte teaser-trailer voor de Mafia Trilogy op YouTube.

De trailer geeft nog weinig informatie over wat we kunnen verwachten van de Mafia Trilogy. In de video zien we een aantal belangrijke personages uit de franchise zoals Tommy Angelo, Vito Scalleta en Lincoln Clay die praten over familie. De trailer is hieronder te bekijken.

Wat de plannen van 2K zijn is nog niet duidelijk. De ontwikkelaar gaat meer informatie over ‘Mafia Trilogy’ vrijgeven op 19 mei. Eerder doken al geruchten op over een remaster van Mafia 2. Het laatste nieuws rond de franchise was dat het Twitter-account van de franchise na twee jaar plots tot leven kwam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Hell nee dat ik hier nog een x intrap.
 • Deel 1 is denk ik erg verouderd. Deel 2 is vet maar ik weet niet hoe de game overeind is gebleven. En deel 3 vind ik echt een drol van een game.
 • Een remaster van Mafia 1 en 2 snap ik nog wel. Dat zijn vrij oude games (en hoog aangeprezen games). Maar ook deel 3? Die game is in Oktober van 2016 uitgegeven. (en was totaal niet succesvol, game was totaal geflopt) Waarom zou hier een remaster van uitkomen?
 • Ik snap de haat richting Mafia 3 niet zo goed: natuurlijk, de gameplay viel tegen (veel herhaling) en de wereld was niet zo vibrant als bijvoorbeeld GTA, maar ik vond het verhaal erg mooi: wat mij betreft heeft de game een goed tijdsbeeld van die periode neergezet met sterke verwijzingen naar de Vietnamoorlog en racisme.
 • @Gewoonfox

  Mafia 3 verhaal is imho beter dan dat van elke GTA en RDR 1.

  Goddamn die screenshots van mafia 1

  https://pbs.twimg.com/media/EX6IgzkWAAAtIGw.jpg

  https://pbs.twimg.com/media/EX6IhgmWsAAZUHE.jpg
 • @Meta_coola

  Het verhaal was vet alleen de gameplay vond ik zo herhalend dat ik die game niet verder kon spelen. Zo saai. En wauw als dit echt de opgepoetste van deel 1 is ga hem kopen. Heb deel 1 gemist.
 • @Gewoonfox

  Ja het verhaal kan nog heel goed zijn. Maar de verplichte kleine missies die niet leuk waren on te spelen verpeste heel erg de game voor mij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren