1. Mafia Trilogy officieel onthuld

Mafia Trilogy officieel onthuld

Mafia 2 en 3: Definitive Editions nu beschikbaar

De Mafia Trilogy is officieel onthuld door 2K. Het gaat om een serie van remakes van alle games uit de Mafia-trilogie.

De Mafia Trilogy is een collectie die bestaat uit de remake van de eerste Mafia-game en de remasters van Mafia 2 en Mafia 3. Het is ook mogelijk om alle Defenitive Editions los aan te schaffen. Mafia 2 en 3: Definitive Edition zijn vanaf vandaag beschikbaar. De remake van de eerste Mafia-game komt op 28 augustus uit. Mensen met de originele versie van Mafia 2 op Steam krijgen een gratis update naar Definitive Edition. Voor Mafia 3 is de upgrade mogelijk voor de PlayStation 4, Xbox One en Steam. Spelers met meerdere installaties krijgen een korting aangeboden voor de Mafia Trilogy.

Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition zijn remasters met verbeterde graphics en zijn vanaf vandaag aan te schaffen. De remake van de eerste Mafia-game is compleet opnieuw ontwikkeld met verbeterde graphics, een nieuwe game-engine, een bijgewerkt script, nieuwe tussenfilmpjes, extra gameplay-sequenties en meer.

Mafia: Definitive Edition komt op een later moment uit dan diens opvolgers, namelijk op 28 augustus. De trailers van Mafia: Definitve Edition, Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition zijn hieronder te bekijken.

De Mafia Trilogy is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De collectie moet op een later tijdstip in de Epic Games Store en op Google Stadia uitkomen. Spelers die Mafia: Definitive Editionvóór 28 augustus 2020 pre-orderen (evenals spelers die de digitale versie kopen of de fysieke versie van Mafia: Trilogy reserveren), ontvangen ook de bonusuitbreiding ‘The Chicago Outfit’-inhoud voor Mafia: Definitive Edition. Dit inhoudspakket bevat een exclusief personage en items: De Don, een Smith V12 Limousine en een wapen skin van een Gold Semi-Automatic.

Mafia
Mafia
Mafia
Mafia
Mafia
Mafia
Mafia
Mafia
Mafia 2
Mafia 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Ga alleen voor deel 1. Zonde dat ze zo lui zijn geweest om deel 2 niet een remake te geven. En waarom hebben ze geen deel 4 aangekondigd. Om zo een echt goed nieuw deel te maken.
 • Hoop dat er een fysieke versie komt van de trilogy, Mafia 1 en 2 nooit gespeeld dus voor mij word dit het sowieso waard.
 • Ik zie hem nog niet in de ps4 store staan? Iemand anders wel? Mafia 3 fysiek in de kast liggen. Lang naar uitgekeken maar enorme teleurstelling. Hoef ik iig niet opnieuw te spelen. Wat kost enkel mafia 2 remastered?
 • @Imsco Pala vgm 30 euro
 • @Real13

  Behoorlijk aan de prijs voor een digitale remastered game uit 2010.
 • @Imsco Pala Mee eens, best een flink bedrag
 • zelf nooit gespeeld, zal het eerste deel wel even halen, ziet er erg gaaf uit
 • Is deel 1 een remake ?
 • Screenshots doen het niet?
 • Ik wil de remake van deel 1 wel eens spelen, maar ik wacht af tot een review en een prijsdrop.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren