1. Makers Alan Wake tonen waarschijnlijk nieuwe game op E3

Makers Alan Wake tonen waarschijnlijk nieuwe game op E3

'Project 7'

Remedy Entertainment, de studio achter games als Alan Wake en Quantum Break, toont op E3 waarschijnlijk zijn nieuwe game.
Dat meldt PCGamesN, waar men contact heeft gehad met de nieuwe uitgever van Remedy, 505 Games. De deal tussen Remedy en Microsoft is inmiddels afgelopen.


Volgens PCGamesN meldde 505 Games dat de nieuwe game van de studio op E3 speelbaar is. De ontwikkelaar noemt de game al geruime tijd 'Project 7', omdat het de zevende game is waar de studio aan werkt. Meer details over het spel zijn nog niet bekend, alleen dat het in 2019 op pc, Xbox One en PlayStation 4 moet verschijnen.

Remedy ontwikkelde onder andere Max Payne, Quantum Break en Alan Wake. Op dit moment helpt de studio ook SmileGate mee met de ontwikkeling van de singleplayermodus van CrossFire 2. E3 wordt van 12 tot en met 14 juni gehouden in Los Angeles.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Vind het een zeer overschatte studio. Quantum Break vind ik een zeer matig spel. En ondanks dat vele lyrisch zijn over Alan Wake vind ik dat ook maar een zeer matige game
 • @kaassouflee30 waarom vond je beide matig dan?
 • @dewokkel

  Over Quantum break staat hier uitgebreid beschreven. Alan Wake vond de gameplay niet boeiend genoeg
 • Vind het echt een onderschatte studio. Quantum Break vond ik een heerlijk spel. En net als veel anderen ben ik ook heel enthousiast over Alan Wake!

  Wist niet dat Microsoft Remedy naar een andere uitgever heeft laten gaan, heel rare keuze (als ze hier andere opties voor hadden natuurlijk). Microsoft zit nu niet bepaald ruim in de first party studio's en Remedy maakt nu juist wel originele titels. Anyway, wel weer heel erg benieuwd naar hun nieuwe game.
 • @That Mr Awesome Helemaal met je eens. Beide uitstekende games.
 • @That Mr Awesome
  Quantum break was veel te simpel was grafisch erg wisselvallig soms echt grafisch briljant en op sommige punten grafisch erg matig. Game zelf was erg kort en op gameplay gebied blonk het nergens in uit. En die serie vond ik ook weinig aan. Alan Wake na al die jaren wachten vond ik het erg pover wat het uiteindelijk was.

  Ik hoop trouwens dat hun E3 geruchten kloppen.

  Banjo
  Perfect Dark reboot
  Halo reboot
  Ori 2
  Screamride 2
  Forza Horizon 4
  Crackdown 3
  Below
  Tomb Raider bij launch op game pass

  En dan marketing rechten van
  Splinter cel
  Die nieuwe Bethesda game
  De nieuwe Battlefield
  Cyberpunk 2077
  Borderlands 3

  Al ga ik er vanuit dat er weinig van klopt. Maar met een goede Banjo Halo perfect Dark Crackdown 3 en 2 goede indies dan heb je tenminste een reden om een Xbox in huis te halen. En mocht Microsoft nou ook weten te fixen dat de games waarbij ze de marketing rechten van hebben gelijk bij launch op gamepass te krijgen Dan zetten ze wel echt mega stappen.
 • @kaassouflee30

  Ik zou niet heel enthousiast zijn als het daarbij zou blijven. De marketingdeals zijn niet boeiend genoeg voor mij, daar heb ik nooit in gelooft.

  Dan het lijstje:

 • @xevulutionx
  De site is weer enorm aan het kloten als ik iets wil kopieren. wat een drama

 • Man, wat heb ik genoten van Alan Wake! Heerlijke game. Quantum Break nooit gecheckt. Ben heel benieuwd waar ze nu mee gaan komen.

  Een nieuwe Stephen King-achtige game zoals Alan Wake zou ik enorm waarderen.
 • @Bert de Vries QB echt proberen. Zeer onderschatte game als je het mij vraagt. Hij is er ook gewoon op Steam
 • @dewokkel Oh! Dat wist ik niet! Ik dacht dat het alleen in die Windows store stond.
 • @Bert de Vries Hij staat op steam, maar je hebt wel windows 10 nodig (en volgens mij 8 of zelfs 10 gb werkgeheugen) reden dat ik hem voorheen nog niet heb gecheckt, maar staat zeker nog op mijn lijstje.
 • Maar wat vinden de mensen hier zo goed aan Quantum Break? Het haalt nergens voor mij de kwaliteit die de Sony studio's halen.
 • @kaassouflee30 en @Buutvrij

  Laten we een dergelijke ruzie maar achterwege laten.
 • Ben als PS4-bezitter wel blij om te lezen dat hun nieuwe titel ook richting de PS-consoles komt :). Waren altijd wel titels waar ik van hou maar nooit kon spelen omdat ik geen Xbox in mijn bezit had.
 • Doe gewoon een Alan Wake 2 dan ben ik al tevreden…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren