1. Makers PS5-horrorgame Abandoned brengen speciale trailerapp uit

Makers PS5-horrorgame Abandoned brengen speciale trailerapp uit

Kijk trailers in real-time op de PlayStation 5

Later deze maand moet een speciale app op Playtation 5 lanceren om in real-time trailers van de aankomende horrorgame Abandoned te bekijken.

Dat heeft de Nederlandse ontwikkelaar Blue Box Game Studios aangekondigd. Normaliter worden trailers simpelweg als video's afgespeeld op consoles, maar met de Abandoned Realtime Trailers PS5-app moet het systeem de trailer daadwerkelijk zelf renderen, wat voor de meest nauwkeurige weergave zou moeten zorgen - de game draait dan immers op de console. De ontwikkelaar vergelijkt het met het afspelen van een demo, zij het een demo waar spelers zelf geen controle over hebben.

De app moet op 20 juni uitkomen. Het is niet bekend of de app dan meteen lanceert met een nieuwe trailer van Abandoned, al lijkt dat wel waarschijnlijk. De ontwikkelaar gaf in een recent interview met zustersite Gamer.nl al aan dat het rond E3 meer wilde tonen van de game.

Abandoned draait om Jason Longfield, die plotseling ontwaakt in een bos. Hij herinnert zich niet hoe hij hier is gekomen, maar herinnert zich uiteindelijk dat hij is ontvoerd. Zijn hoofddoel is om te ontsnappen. Realisme moet een belangrijke rol in Abandoned spelen. Zo schiet Jason minder accuraat wanneer hij buiten adem is - bijvoorbeeld van het rennen of door angst. Het is nog niet bekend wanneer de PS5-game uitkomt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren