1. Makers van Goat Simulator werken aan nieuwe game Satisfactory
Goat Simulator
100% hot!
0 members volgen dit
0 members willen dit
1 member heeft dit

Makers van Goat Simulator werken aan nieuwe game Satisfactory

Zal ook deze game de fans bevredigen?

Coffee Stain Studios, de makers van Goat Simulator, werken aan een nieuwe game genaamd Satisfactory.

Goat Simulator is een aparte game. Niet alleen kwam het uit op 1 april 2014, maar op de Steam-beschrijving staat ook dat "het een stom spel is die je beter niet kan kopen". Het metacritic-cijfer is slechts een 62 en ook wij gaven het maar een 5,5. Toch zijn de recensies van gebruikers op Steam 'erg positief'. De game is een grap en een parodie op simulatorspellen en het weet de spelers te pakken. De humor is zelfs terug te vinden in de patch notes.

Met een trailer kondigt Coffee Stain Studios, de maker van Goat Simulator, de nieuwe game Satisfactory aan. Naast de trailer is er nog helemaal niets bekend over de game, maar gezien de naam en wat we weten van de studio zal het waarschijnlijk iets te maken hebben met fabrieken. Op de achtergrond horen we ook constructie en elektriciteit.

Naast Goat Simulator maakte Coffee Stain ook de Sanctum-games, een combinatie tussen FPS en Tower Defense. Het zou dus ook kunnen dat Satisfactory een iets serieuzere toon krijgt.

Over de komende maanden zal er meer bekend worden over het spel. Benieuwde spelers kunnen zich inschrijven voor de alpha via de website.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren