1. Fallout-televisieserie in de maak bij Amazon en Westworld-makers

Fallout-televisieserie in de maak bij Amazon en Westworld-makers

Komt op Amazon Prime te staan

Amazon, Bethesda Game Studios en de makers van HBO-reeks Westworld slaan de handen ineen voor een tv-serie rondom Fallout.

De show moet worden gemaakt door Kilter Studios, bekend van de scifiserie Westworld. Showrunners Jonathan Nolan en Lisa Joy gaan ook met de Fallout-serie aan de slag. Bethesda-producent Todd Howard zal ook als executive producent functioneren voor de tv-serie.

"Fallout is een van de beste gamereeksen ooit", aldus Nolan en Joy in een persbericht. "Elk hoofdstuk van dit ongelooflijk fantasievolle verhaal heeft ons talloze uren gekost die we ook met vrienden en familie hadden kunnen besteden. We zijn enorm enthousiast om samen te werken met Todd Howard en de andere briljante gekken bij Bethesda om dit gigantische en duister grappige universum tot leven te wekken met Amazon Studios."

De aankomende tv-serie moet als Amazon Original gelanceerd worden op Amazon Prime. Het is niet bekend wanneer de productie van de show begint of wanneer fans de serie kunnen zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Eerste seizoen doen er alleen hoofdrollen (spelers) en monsters in mee. 2de seizoen komen er bijrollen ( npcs) bij.


    All jokes aside dit kan werken als serie.
  • @Meta_coola snap dat je naar fallout 76 refereert. Maar is dat niet beetje kort door de bocht? Bijna allen andere delen waren super en 1 (in mijn ogen flop) en dan is dat het referentie punt? Naja iedere zijn mening.
    Als ik zie dat Amazon en hbo makers erachter zitten geeft me dat toch stiekem hoop dat dit kan worden. Enige wat ik denk "please don't suck, please don't suck"
  • @BrutalRage

    Fallout 1 , 2 en new Vegas zijn top . 3 en 4 vind ik persoonlijk heel stuk minder. 76 is nog erger dan olifanten kak. ( imho ofcourse)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren